Maradt egy adag rakott tésztám. Milyen étel elkészítéséhez használhatnám fel, hogy ne menjen kárba?
csigatésztából csináltam, paradicsomos szószos darált hússal összekeverve, besamellel leöntve.
szerintetek ha pl leveles tésztába tölteném és úgy sütném ki? sós rágcsálnivalónak jó lenne?
hm, hát nem tudom, ez már eleve egy olyan kaja, amihez maradékot lehet felhasználni....de ez, mint maradék sztem nem nagyon használható fel MÁS kaja alapjaként. Ebből desszert???Vagy sós vmi? Sztem csak megenni tudod, mert ez még lefagyasztva is gázos...esetleg ha különféle zöldségeket vajon megpárolnál( pl vékony csíkokra vágott s.répa,krumpli,borsó, kukorica, újhagyma), és azt emellé tennéd, kicsit másabb lenne az íze!
én kipróbálnám
Hogy érted hogy sós rágcsálnivaló???ami húsos?ezt nem hagyhatod elöl órákig, márpedig a rágcsa elöl van.
ztem túl bonyolítod add oda a szomszédnak, vagy egy éhezőnek...ha nem akarod kidobni, már bocs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!