Mekkora egy adag étel?
Miért uhh és miért értetlenkedtek?
Szerintem a kérdés adott.
Mekkora egy adag étel?
Esetleg érdembeli választ tudtok adni?
Ezeken akkorákat röhögök :D Feltesz egy hülye kérdést, finoman viccelődünk, hogy leessen a tantusz, és még rá is tesz egy lapáttal, hogy nem érti! :D :D :D wáháháháháhá... amikor a hülyeség szorgalommal párosul :D
Zsenikém, nekem egy adag 20dkg csirkemell, meg 300g párolt zöldség, ez naponta 6-szor.
Miből mekkora? Rizsből, húsból? Mondjuk húsból 20dkg. Te például tojásrántottából 3 tojás. Esetleg levesből fél liter... Miből mekkora a mi van? :D :D :D
Jó akkor azt mond meg kedves utolsó okoskám, hogy pl a kcal.hu-n mennyit jelent 1 adag.
Vagy egy átlagos ebédnél mennyit jelent egy adag.
Nem tudom, miért kell ilyen bunkónak és lenézőnek lenni, mikor 100 kg-osan már fogalmam sincs arról, hogy mennyit jelent 1 adag kaja...
Igazad van kérdező, ne legyél korcs senki! Inkább legyél csőröscsöcsű 100kg cucumalac! :D Vajon te mit ehetsz? :D
Azt meg, hogy mit ír a kcal.hu, azt miért itt kérdezed? Írjál nekik levelet, ők csinálták az oldalt nem???? Az "egy adag" továbbra is értelmezhetetlen. Tudod nincs sehol egy nagykönyv, ahol évezredek óta kőbe lenne vésve, hogy mennyi egy adag... Van ősméter, meg őskiló, de ősadag nincs! :)
Inkább menjél futni! És csirkemellet párolt zöldséggel nehogy egyél!!! Még a végén jól fogsz kinézni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!