Mekkora egy adag étel?
Annyit írtál, hogy zsenikém??? Te aztán gyorsan felejtesz, de az nagyobb gond, hogy vissza nem olvasol, mielőtt baromságokat írsz, és véded magad, hogy te nem mondtál semmi rosszat...
"wáháháháháhá... amikor a hülyeség szorgalommal párosul :D "
"Igazad van kérdező, ne legyél korcs senki! Inkább legyél csőröscsöcsű 100kg cucumalac! :D Vajon te mit ehetsz? :D"
"És csirkemellet párolt zöldséggel nehogy egyél!!! Még a végén jól fogsz kinézni! :D"
hát jah...
főleg az a hülyeség, hogy egy adag, az egy merőkanál.
Tudod te hányféle méretben léteznek merőkanalak? És akkor azok közül melyik az egy adag...?
Most ezen mit vagytok kiakadva?
Szerintem full logikus volt a kérdés, én egyből vágtam, mire gondol.
Gyakran netről nézek recepteket, mikor főzök, és fel van tüntetve, hogy 1 adag kb (mittomén mondjuk) 350 kcal. Na de mekkora adag???
Hmm. Oké, 4 éve lejárt a kérdés, de lehet még nem késő. Mindennek megvan a saját adagja. Pontosan nem tudom, de azóta már biztos (sőt! már akkor is volt neten), hogy meg lehet találni, hogy pl. (pontosan nem tudom, és most nem nézek utána) levesből 4-5dl, marhahúsból 35-40dkg, és mellé 20-30dkg krumpli, disznóból, csirkéből 35-45dkg. Bár ezek függnek nagy mértékben a köret tápértékétől is. Pl sima főtt rizs mellé több húst kell adni, de egy dús zöldséges rizs mellé már kevesebbet.
Az előzőek, akik nem értették a kérdést, vagy csak egyszerűen lusták lettek volna írni (bár láthatóan nem), azoknak ment a piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!