Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mekkora egy adag étel?

Mekkora egy adag étel?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 19:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
És igaza van a másik válaszolónak, neki pedig köszönöm..
2011. ápr. 7. 20:56
 22/29 anonim ***** válasza:

Annyit írtál, hogy zsenikém??? Te aztán gyorsan felejtesz, de az nagyobb gond, hogy vissza nem olvasol, mielőtt baromságokat írsz, és véded magad, hogy te nem mondtál semmi rosszat...

"wáháháháháhá... amikor a hülyeség szorgalommal párosul :D "

"Igazad van kérdező, ne legyél korcs senki! Inkább legyél csőröscsöcsű 100kg cucumalac! :D Vajon te mit ehetsz? :D"

"És csirkemellet párolt zöldséggel nehogy egyél!!! Még a végén jól fogsz kinézni! :D"

hát jah...

2011. ápr. 7. 21:03
 23/29 anonim ***** válasza:

főleg az a hülyeség, hogy egy adag, az egy merőkanál.

Tudod te hányféle méretben léteznek merőkanalak? És akkor azok közül melyik az egy adag...?

2011. ápr. 7. 21:11
 24/29 anonim ***** válasza:
Jaj nagyon jól mulatok! Még-még-még! :D :D :D
2011. ápr. 7. 21:33
 25/29 anonim ***** válasza:
21.11 én a lehető legnagyobb merőkanálra gondoltam! Pl. egy adag mazsolánál, vagy kávénál egész komoly hatása lehet! :D
2011. ápr. 7. 21:41
 26/29 anonim ***** válasza:
az biztos:D
2011. ápr. 7. 21:42
 27/29 anonim ***** válasza:

Most ezen mit vagytok kiakadva?

Szerintem full logikus volt a kérdés, én egyből vágtam, mire gondol.

Gyakran netről nézek recepteket, mikor főzök, és fel van tüntetve, hogy 1 adag kb (mittomén mondjuk) 350 kcal. Na de mekkora adag???

2011. ápr. 8. 09:23
 28/29 anonim ***** válasza:
LOL!!! Ez a nap témája :DD
2011. ápr. 8. 13:53
 29/29 anonim válasza:

Hmm. Oké, 4 éve lejárt a kérdés, de lehet még nem késő. Mindennek megvan a saját adagja. Pontosan nem tudom, de azóta már biztos (sőt! már akkor is volt neten), hogy meg lehet találni, hogy pl. (pontosan nem tudom, és most nem nézek utána) levesből 4-5dl, marhahúsból 35-40dkg, és mellé 20-30dkg krumpli, disznóból, csirkéből 35-45dkg. Bár ezek függnek nagy mértékben a köret tápértékétől is. Pl sima főtt rizs mellé több húst kell adni, de egy dús zöldséges rizs mellé már kevesebbet.

Az előzőek, akik nem értették a kérdést, vagy csak egyszerűen lusták lettek volna írni (bár láthatóan nem), azoknak ment a piros.

2015. jún. 30. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!