Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mekkora egy adag étel?

Mekkora egy adag étel?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 19:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

20:00 vagyok.

Amúgy igaza van a kérdezőnek. Inkább ti vagytok a nevetségesek, mert teljesen egyértelmű volt a kérdés. Mekkora egy adag étel? Ezen mit nem lehet érteni? És még csak hülyeségnek sem hülyeség. De hát ha egy teljesen egyszerű kérdést nem tudtok megfelelően értelmezni, az már nagy baj.....:D

2011. ápr. 7. 20:31
 12/29 A kérdező kommentje:

Inkább vagyok kövér. Nem akarok ilyen buta, paraszt ember lenni!

Különben fogalmam sincs, hogy lehet így beszélni egy 12 éves lánnyal, de mind1... Ebből is látszik, hogy mennyire szánalmas vagy...

2011. ápr. 7. 20:34
 13/29 anonim ***** válasza:

meg int 20:00 vagyok

DE B@SZKI TE BUNKÓ OKOSKODÓ, az alpári stílusod helyett nem tudtad volna egyszerűen leírni, mint amit most? Hogy nincs meghatározva ennyi. Mit kell sértegetni a másikat, ki vagy te mi? Egy nagy senkiházi a stílusod alapján...

2011. ápr. 7. 20:34
 14/29 anonim ***** válasza:

20.34 ne személyeskedjünk, ne húzd fel magad :) Én például pont lesz@rom, hogy te ki vagy. De nagyon jólesik, hogy te ennyire próbálsz engem diagnosztizálni! Hajrá!

Jaj kérdező, tök mindegy hány éves vagy, kérdést tettél fel és kész. Ha meg 12 évesen 100kg vagy, akkor előbb orvoshoz menj, nincs-e valami szervi bajod. Persze ha te tudod, hogy zabálsz, és a szüleid is ekkorák, akkor nincs kérdés!

Ebben most pl. semmi bántó nem volt :D

Ja igen, és a kérdésre a válasz, egy merőkanál! Egy adag, az egy merőkanál. Levesből, húsból, jégkockából, eperből, rizsből, fagyiból! Főleg fagyiból! :D

2011. ápr. 7. 20:39
 15/29 A kérdező kommentje:

Látom nagyon nehezedre esik bunkónak lenni...

Lehet egy kérésem? Légyszíves húzz el ebből a kategóriából. Szerintem senki sem kíváncsi a bántó véleményeidre, főleg nem én.

Elég nekem az is, hogy naponta gyógyszert kedd szednem és szúrni magamat. Mert cukorbeteg vagyok és rossz a pajzsmirigyem is.

De nyugodtan bánts, köszi... Végülis így sem vagyok depressziós sem..

2011. ápr. 7. 20:41
 16/29 A kérdező kommentje:
mármint nehezedre esik NORMÁLISNAK LENNI.
2011. ápr. 7. 20:41
 17/29 anonim ***** válasza:

nagyon szívesen kedves oktondi! Főként a hülye embereket szeretem elemezgetni, akik abban lelik örömüket, ha bánthatnak másokat. Az ilyen emberek azok, akiknek nincs más boldogságuk az életben:)

Még jó, hogy megvédem a kérdezőt, mert szerintem egy érdekes kérdést tett fel.

2011. ápr. 7. 20:49
 18/29 anonim ***** válasza:

Na hát ha rossz a pajzsmirigyed, és cukros is vagy, akkor ne itt kérdezősködj, mert itt aztán mindenki oszthatja az észt, és a hülye tanács, nem biztos, hogy jót tesz neked! Ilyen esetben, orvosi diéta kell, azt meg itt nem kapsz.

Egyébként meg ha belövik jól a gyógyszeredet, mármint pajzsmirigyre, akkor meg le fogsz fogyni. Legalábbis elvileg. Azt meg, hogy ki a bunkó, hagyjuk, én annyit írtam, hogy "zsenikém" és, hogy hülye kérdést tettél fel! Erre te közölted, hogy én BUNKÓ vagyok, és egy KORCS SENKI! Szerintem, ha össze kell hasonlítani a ZSENIKÉMET a KORCS SENKI BUNKÓVAL... hát nem tudom ki mondott csúnyábbat a másikra...

De mindegy is, hagyjuk. ;)

2011. ápr. 7. 20:50
 19/29 anonim ***** válasza:
20.49 Te aztán ott vagy a topon! :D :D :D Egy nyitott könyv vagyok neked, már látom :D :D :D
2011. ápr. 7. 20:51
 20/29 A kérdező kommentje:
Képzeld diétázok, amit a dietetikus állított össze, de NEM EZ VOLT A KÉRDÉS. HANEM HOGY MENNYIT JELENT 1 ADAG!
2011. ápr. 7. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!