Milyen elkészítési javaslatot ajánlanátok kengurufarok elkészítéséhez?
Figyelt kérdés
Érdekelnek az ausztrál ételek...2011. febr. 23. 19:14
1/5 anonim válasza:
Kengurut még csak tv-ben láttam, de ha valaki hozzám-vágná a farkát, úgy kezelném, mint a marha-farok. Először a vékonyabb részéből megnézném a húslevest (persze kuktában, mert ki tudja milyen öreg). Ha ízre jó, a vastagabb részéből farok-pörköltet csinálnék. Ha ízre nem tetszik, úgy megfőzve a nagyobbik részét "vissza-ajándékoznám" annak, akitől kaptam.
2/5 anonim válasza:
ha valaki hozzádvágná a farkát el is ájulnál:)))az ugráshoz nélkülözhetetlen része, vagyis csupa-csupa izom.
a kérdezőnek: nézz körül a nemzetek konyháin, biztosan találsz ausztrál ételeket is.
3/5 A kérdező kommentje:
...de én a kenguru pöpijére értettem a kérdést...
2011. febr. 26. 19:44
4/5 anonim válasza:
Én voltam ott, de senki sem említette, hogy megeszik őket... Legalábbis ahol én voltam :)
De most google.ben sem találtam erről semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!