Hordós befőtt elkészítéséhez milyen recepteket tudtok?





Én 20l-es hordóba így készítettem:
8l vízhez hozzáadsz 25dkg cukrot,15dkg sót,2 kávéskanál borként,1 csapott kávéskanál Na-benzoátot.
Ezt felforralod.Amikor teljesen kihűlt hozzáöntesz 1,5 l ecetet,dobsz bele kb egy maréknyi szemes feketeborsot ,meg 5-6 babérlevelet.Aztán ráöntöd a hordóba rakott savanyítani szánt cuccokra.Kb.10kg savanyúsűghoz elég ez a lé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!