Konyhai egyszeregy? Valaki mondja el, hogy miért írják az esetek 99%-ában a pogácsa recepteket úgy, hogy ne lehessen érteni?
Figyelt kérdés
Adott egy kisodort tészta, melyet hajtogatáskor meg kell kenni zsiradékkal. Háromszor (3) kell hajtogatni, de a zsiradék felével (1/2) kell kenni. Nekem a fele kettőbe osztást jelent, sz'al. Hihetetlen, ez senkinek nem tűnik fel.2011. okt. 21. 17:37
1/7 anonim válasza:
A harmadik hajtogatáskor már nem kell megkenni.
2/7 anonim válasza:
Hihetetlen, de mi tudjuk értelmezni a receptet ;)
3/7 A kérdező kommentje:
18:12-re:
Tessék, tiéd a szó, mesélj :)
2011. okt. 21. 18:41
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, Évajuli :)
2011. okt. 25. 13:28
5/7 anonim válasza:
Bevallom őszintén, én még a hajtogatást se értem:) Főzni nagyon szeretek, de sütni egyáltalán nem tudok, és hiába csinálnék szívesen pl pogit, teljes tapasztalatlanság hiányában, habár gondolom, milyen a hajtogatás, nem vagyok benne 100%ig biztos:)
7/7 anonim válasza:
15:16
Tegnap éppen törpörtyűs pogit sütöttem és hajtogattam, meg tudod csinálni. Kinyújtod a tésztát, majd az egyik felét megfogod és a tészta közepéig behajtod, majd a másik felét ráhajtod, végül keresztbe még összehajtod és letakarod, fél óra múlva újra nyújtod és megint hajtod, próbáld ki nem lehet elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!