3 hetes babával mehetek étterembe, vagy maradjon itthon inkább?
Pénteken lesz az egyik legjobb barátnőm 21. szülinapja és lesz egy ebéd a kedvenc éttermében.
Hatan leszünk és mondta, hogy vigyem a babát is nyugodtan, aki akkor lesz 3 hetes.
Igazából szívesen vinném, mert akik ott lesznek, már mind találkoztak vele, 2-3 naponta jönnek hozzánk, szóval ismerik a babát. Nem is sírós baba, tápszeres, így az etetés is könnyebb lenne, ha akkor éhezne meg.
Kb másfél-2 órás program lenne.
Ha nem vinném, az apukájával lenne itthon.
Kicsit vegyél vissza, Utolsó.
Nem tettem semmi olyat, hogy ilyen stílusban írogass! De ha tettem volna is, semmi jogod kioktatni azért, mert nincs a kisujjamban az egész anyaság és megkérdeztem valamit.
Nekem is ő a legfontosabb, de nem két hétre utazom el, nem is berúgni megyek.
Hanem egy születésnapi ebédre, ami maximum 2 óra távollétet igényel. Ennyit akkor is lesz apával, ha manikűröshöz, vagy fodrászhoz megyek, vagy edzeni, esetleg neadjIsten moziba, vagy bármilyen csajos programra.
Jaj istenem.... Nektek fáj, hogy vannak barátnői és nem a 4 fal között fog megbolondulni mackónadrágban?
Hagyd otthon apának és menj el nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!