Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes babával mehetek...

3 hetes babával mehetek étterembe, vagy maradjon itthon inkább?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz az egyik legjobb barátnőm 21. szülinapja és lesz egy ebéd a kedvenc éttermében.

Hatan leszünk és mondta, hogy vigyem a babát is nyugodtan, aki akkor lesz 3 hetes.

Igazából szívesen vinném, mert akik ott lesznek, már mind találkoztak vele, 2-3 naponta jönnek hozzánk, szóval ismerik a babát. Nem is sírós baba, tápszeres, így az etetés is könnyebb lenne, ha akkor éhezne meg.

Kb másfél-2 órás program lenne.

Ha nem vinném, az apukájával lenne itthon.

2017. nov. 20. 13:26
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Kicsit vegyél vissza, Utolsó.

Nem tettem semmi olyat, hogy ilyen stílusban írogass! De ha tettem volna is, semmi jogod kioktatni azért, mert nincs a kisujjamban az egész anyaság és megkérdeztem valamit.

2017. nov. 20. 13:57
 12/34 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ne. Már kezdődik a göthös időszak, körülöttem is egyre többen köhögnek meg tüsszögnek, az étterem ráadásul zárt. Egy felnőttnek nem lenne baja, de egy gyenge immunrendszerű pici számára ez kész baktériumfürdő.
2017. nov. 20. 14:05
 13/34 anonim ***** válasza:
97%
Nem vinnem a babat a helyedben, jon az influenza szezon.
2017. nov. 20. 14:05
 14/34 anonim ***** válasza:
26%
Nem vinném, és én sem mennék. A gyerekem fontosabb, mint egy születésnap.
2017. nov. 20. 14:34
 15/34 A kérdező kommentje:

Nekem is ő a legfontosabb, de nem két hétre utazom el, nem is berúgni megyek.

Hanem egy születésnapi ebédre, ami maximum 2 óra távollétet igényel. Ennyit akkor is lesz apával, ha manikűröshöz, vagy fodrászhoz megyek, vagy edzeni, esetleg neadjIsten moziba, vagy bármilyen csajos programra.

2017. nov. 20. 14:38
 16/34 anonim ***** válasza:
38%
Hàt igen....A csajos program tényleg k...va fontos 3 hetes gyerek mellett.
2017. nov. 20. 14:42
 17/34 anonim ***** válasza:
42%
Minden napra jut egy ilyen...
2017. nov. 20. 14:44
 18/34 anonim ***** válasza:
66%

Jaj istenem.... Nektek fáj, hogy vannak barátnői és nem a 4 fal között fog megbolondulni mackónadrágban?

Hagyd otthon apának és menj el nyugodtan!

2017. nov. 20. 14:49
 19/34 anonim ***** válasza:
11%
Én csak remélem,hogy ez nem igaz.
 20/34 anonim ***** válasza:
23%
Nyugalom.Ha a barátnő 21,akkor a kérdező sem több.Még nem élte ki magát,anno ennyi idősen még én is inkább szórakoztam,eszembe nem jutott volna gyereket vállalni.Attól,hogy szerintünk ez nem normális felfogás,még azt tesz amit akar.Amúgy csak nekem tűnt fel,hogy minden megvan a kérdésben,amire az itt szuper anyunak titulált édesanyák ugranak?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!