Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek, ha a férjetek...

Mit tennétek, ha a férjetek megütné az egy éves közös babátokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 21:20
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
2 éves, de nyugi mi is így nőttünk fel és imádjuk a szüleinket és ők is minket.
2010. máj. 20. 15:37
 52/52 anonim ***** válasza:
43%

Basszus eleg durva valaszok jöttek, sajnallak. En mar irtam hogy beszeljetek meg. Es amugy az ember a hirtelen fajdalomra reagalhat ilyen vedekezö mozdulattal. En is igy voltam (amit irtam, hogy fejbevagtam). Mert nem ölben volt es puszi vagy harapdalas es akkor egy nagyobbat harapott hanem odafutott hozzam es hirtelen(varatlanul) belemharapott, de ugy hogy meg egy het mulva is lila volt, en meg (sajnos) igy reagaltam. Utana mar fel voltam ra keszülve hogy a gyerek harap es nem is ert varatlanul, tehat nem is fordult elö hogy fejbevagtam volna. Valoszinüleg a ferjednel is igy lesz.

Amugy nem kell olyan egetrengetöen nagyot ütni egy kisgyerekre hogy feldagadjon az arca, hiszen sokkal erzekenyebb a böre, mint a mienk. Persze ez nem mentseg.

2010. máj. 21. 00:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!