Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek, ha a férjetek...

Mit tennétek, ha a férjetek megütné az egy éves közös babátokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 21:20
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
az ütés mértéke és miértje fontos,és az előzmények is.valószínüleg eddig is idegesítette a pici de ezt a fájdalmas élményt nem tudta tolerálni és a következményeket látva kijózanodott ,megbánta amit csinált.én lehet,hogy átbeszélném vele a történteket és ha amúgy jó apa ,jó férj és nincs vele baj,talán megbocsátanám de többet kéne szeretgetnie a picit.most így elsőre ahogy olvastam amit írtál kirúgnám.a párom is ezt mondta pedig ő pasi ls a mi fiunk is elég harapós.a kezem csupa kék folt mert jönnek a fogai és engem használ rágókának.de még soha nem ütötte meg egyikünk sem.pedig az én párom aztán nem egy türelmes tipus de a gyerek az szent,őt nem szabad így megütni.esetleg egy kis popsira suhintás,de inkább még azt se.szerintem mondd el neki,hogy benned és a piciben is mély nyomot hagyott a tette és sokkal türelmesebbnek kell lennie a gyerekkel.a pici lelke nehezebben gyógyul mint a teste.15 hós fiú anyuja
2010. máj. 20. 00:37
 32/52 anonim ***** válasza:
43%
Mindig van egy első pofon... aztán bocsánatkérés....és jön a második.... Szóval akármennyire szeretem, én nem haboznék. Aki egyszer megtette, megteszi máskor is. Kérdés, hogy másodszor megússza-e a gyerek, vagy rosszul üti meg, és valami visszafordíthatatlan történik. Hány ilyen van... Ráadásul aki egy gyereket meg tud ütni, vagy egy nőt, az az én szememben nem férfi, hanem egy jellemtelen senkiházi. De te tudod... Csak majd ha egyszer rosszul sül el a következő ütés, akkor hiába bánkódsz. Én kirúgnám. Mellesleg az én fiam ma, ill. már tegnap volt egy éves, és a fogait a mi harapdálásunkra használja, nem arra, hogy a darabos ételt megrágja... Mégsem fordult elő ez nálunk. De ha előfordulna, nem lenne kétséges, hogy mit tennék.... Felrúgnám az eddigi életünket, mert felelős vagyok a gyerekemért.
2010. máj. 20. 00:40
 33/52 anonim ***** válasza:
Egyszer a barátnőm kislánya harapott úgy meg, hogy pont eltalált egy sebet a vállamon. Mondanom sem kell, a könnyem kicsordult, ahogy a kis éles fogával belekapott a vállamba! De még reflexből sem jött, hogy megüssem... Reflexből jött, hogy elhúzódtam és felszisszentem, de hogy megüssem... Ez nekem fura! Őszintén szólva, nagyon fura!
2010. máj. 20. 00:54
 34/52 anonim ***** válasza:
65%
nagyon durva!szájon vágnám a férjecskét egy palacsintasütővel teljes erőből és megmondanám,hogy anyai reflex volt,bocs.
2010. máj. 20. 01:03
 35/52 anonim ***** válasza:
27%
Hát azért ne feledd hogy az ő gyereke is nevelni kell. Nálunk is előfordult, de jogosan. Biztos nem akarattal bántotta.
2010. máj. 20. 07:04
 36/52 anonim ***** válasza:
0%
Még annyit hogy velem is előfordul hogy a szájára csapok, vagy a fenekére ha már nagyon elszalad vele a ló. Most 1 és fél éves.
2010. máj. 20. 07:06
 37/52 anonim ***** válasza:
81%

EGyszerűen hihetetlen, hogy ennyien tönkre akarjátok tenni ennek a szegény anyukának a házasságát! Most komolyan, ezért elválni?????

Megtörtént a dolog, látzsik,hogy férj megbánta, nem az a verős típus, nem alkoholista, nem munkanélküli stb. Normális életük van valószínűleg, úgy írja le a kérdező. Igen, az nem normális, hogy megüti a gyerekét, de! szerintem sokkal rosszabbat tenne, ha elválna és a gyerek apa nélkül, a saját apja nélkül nőne fel. Azt látná példaként így kell élni, és neki se lenne normális kapcsolata. Ez van most is, rengetegen elválnak, mert nincs előttük normális családi élet, házasság. Persze ha folyamatosan többször előfordul,akkor AZ válóok, de ez még biztosan nem!!! Nehogy ilyeneken agyalj kedves kérdező. Ez a sok bolond nőszemély se válna el, csak a szájuk nagy!

2010. máj. 20. 08:11
 38/52 anonim ***** válasza:
54%
ezért tényleg nem érdemes elválni, inkább beszéljétek meg.
2010. máj. 20. 08:15
 39/52 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem sem válóok az ilyen.

Egészen biztos vagyok benne, hogy tényleg reflexszerűen jött nála ez a pofon, bár iszonyúan sajnálatos dolog, és nagyon sajnálom szegény gyerkőcödet!

Mindenesetre azért tegyél rá egy lapáttal a lelkiismeret-furdalására némi morgással, hogy egy életre megjegyezze, hogy milyen rémes dolog megütni a gyerekét.

Szegény kis manó! Remélem hamar helyreteszi a lelkében a dolgot.

Ja, és még egy jótanács: SOHA ne hagyd, hogy harapjon (a férjed meg nem harapdálja őt, mert összezavarodik a gyerek), inkább próbáld Te leszoktatni róla a gyerkőcöt, mert később még erősebben fog harapni, és nálunk sajnos az is előfordult, hogy a játszótéren "poénból" más gyerekét úgy megharapta a kislányom, hogy egy hétig látszott a fogsora a másik gyerek kezén...

2010. máj. 20. 09:11
 40/52 anonim ***** válasza:
36%
Ha reflexből üt, akkor legközelebb is ütni fog, a reflexek már csak ilyenek.
2010. máj. 20. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!