Mit tennétek, ha a férjetek megütné az egy éves közös babátokat?
EGyszerűen hihetetlen, hogy ennyien tönkre akarjátok tenni ennek a szegény anyukának a házasságát! Most komolyan, ezért elválni?????
Megtörtént a dolog, látzsik,hogy férj megbánta, nem az a verős típus, nem alkoholista, nem munkanélküli stb. Normális életük van valószínűleg, úgy írja le a kérdező. Igen, az nem normális, hogy megüti a gyerekét, de! szerintem sokkal rosszabbat tenne, ha elválna és a gyerek apa nélkül, a saját apja nélkül nőne fel. Azt látná példaként így kell élni, és neki se lenne normális kapcsolata. Ez van most is, rengetegen elválnak, mert nincs előttük normális családi élet, házasság. Persze ha folyamatosan többször előfordul,akkor AZ válóok, de ez még biztosan nem!!! Nehogy ilyeneken agyalj kedves kérdező. Ez a sok bolond nőszemély se válna el, csak a szájuk nagy!
Szerintem sem válóok az ilyen.
Egészen biztos vagyok benne, hogy tényleg reflexszerűen jött nála ez a pofon, bár iszonyúan sajnálatos dolog, és nagyon sajnálom szegény gyerkőcödet!
Mindenesetre azért tegyél rá egy lapáttal a lelkiismeret-furdalására némi morgással, hogy egy életre megjegyezze, hogy milyen rémes dolog megütni a gyerekét.
Szegény kis manó! Remélem hamar helyreteszi a lelkében a dolgot.
Ja, és még egy jótanács: SOHA ne hagyd, hogy harapjon (a férjed meg nem harapdálja őt, mert összezavarodik a gyerek), inkább próbáld Te leszoktatni róla a gyerkőcöt, mert később még erősebben fog harapni, és nálunk sajnos az is előfordult, hogy a játszótéren "poénból" más gyerekét úgy megharapta a kislányom, hogy egy hétig látszott a fogsora a másik gyerek kezén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!