Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek, ha a férjetek...

Mit tennétek, ha a férjetek megütné az egy éves közös babátokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 21:20
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen alapon a mi generációnk csonka családban nőtt volna fel kivétel nélkül. Vagy itt senki sem kapott egyszer-egyszer amikor kicsi volt? Az anyukátok/apukátok utána rohant megindítani a válópert? Naaa....
2010. máj. 20. 09:50
 42/52 anonim ***** válasza:
15%

Reflexből olyat vágnék a szerencsétlen fejére h megzavarodna.Egy igazi barbár bunkó a férjed!!!!

Nem olvastam a hsz-eket,de nem is érdekel.

Elég volt a te első kommented!

Még azt írod h egy kedves,rendes ember???Ez a barom?

Már ne is haragúdj,de egy 1 éves pici gyerek pont nem tudja mit csinál!Pláne ha a nagyokos férjed így szokott játszani vele!

Ő azt gondolta,h ezt szabad,hisz apa is mindig így játszik!

Ő meg olyat üt REFLEXből???!!! hogy feldagad a pici aca????

Te meg véded?

Na,szép család!Meg van a véleményem!!!

Szegény pici!

Legközelebb a a kedves apának nem tetszik a játék ,eltöri kezét-lábát reflexből???

Gratulálok!

És akkor még kiírod ide indulatgerjesztőnek ezt a kédrdést,h mit csinálj,miközben te meg ajnározod a kedves és szende férjet!

2010. máj. 20. 10:52
 43/52 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon sajnálom a gyerköcöd,hiszen Ö csak játszani akart!!Eléggé megrendülhetett a bizalma az apjában.Én igazi anyatigris vagyok és valószínü hogy az apja is kapott volna, de a lelkét terorizálnám a leginkább.Óriásit csalódnék a férjemben ha ílyet tenne.Ezért nem válnék el de mosolyszünet lenne egy darabig az biztos..
2010. máj. 20. 10:54
 44/52 anonim ***** válasza:
42%

Ez biztos nem váló ok. Van ennél sokkal rosszabb dolog.

Nálunk is előfordul ilyen. Ajjaj és még mennyi lesz mikor a gyerek ki akar rohanni az útra, vagy belerúg egy kutyába. Ez nem ok, ez egy nevelés.

2010. máj. 20. 11:07
 45/52 anonim ***** válasza:
42%

Egy éves babát pofonütni,mert játszik,az NEVELÉS????

Érdekes elveid vannak!

Hogy kiszalad az útra,vagy megrúg egy kutyát-az más tészta!

DE akkor sem vágom pofon a gyereket,hanem elmagyarázom neki,h nem szabad!

Elég elmebeteg szülők lehettek!!!!

2010. máj. 20. 12:20
 46/52 anonim ***** válasza:
49%
Miért lennénk elmebeteg szülők? Mi egy kicsit régi módon neveljük őket. Pedig 25 évesek vagyunk, de a gyereknek tudnia kell hogy apa az APA. Pl ha altatás van este és a gyerek behisztizik akkor bizony meg a popsira ütés. Ha nem hallgat a szóra. De ettől függetlenül imádják egymást, röhögnek csikizik egymást stb. És csak akkor szólunk ha látjuk hogy kezdi elveszteni a vonalat, egy józanító legyintés meg néha nem árt. Nem cukorból van.
2010. máj. 20. 12:29
 47/52 anonim ***** válasza:
24%
57%-os nevelési stílusát hívják autoriternek. Én is ebben nevelkedtem. Imádtam. Gondolhatjátok...
2010. máj. 20. 12:33
 48/52 anonim ***** válasza:
48%
Igen bevallom nálunk a gyerek szemében tekintélynek kell lennie Apával-Anyával szemben. Máshogy később rosszabb lehet a helyzet. De ne velem foglalkozzunk.!!
2010. máj. 20. 12:36
 49/52 anonim ***** válasza:
26%
Kedves utolsó! Szerinted attól lesz tekintélye valakinek, ha megüt egy nála gyengébb, védtelen gyermeket? Érdekes... Amúgy mekkora ütés kellett ahhoz, hogy feldagadjon az arca? Szégyen gyalázat!
2010. máj. 20. 14:17
 50/52 anonim ***** válasza:
28%

"És csak akkor szólunk ha látjuk hogy kezdi elveszteni a vonalat, egy józanító legyintés meg néha nem árt"

Ne haragúdj,de mennyi idős gyerekről van szó?Mert ha egy 8-10 éves,akkor ok!

Na,de egy egy-2 éves???

És mit csinálsz ha pl. eltör egy vázát vagy megszökik a szomszédhoz????

Kezét-lábát töröd?

Érdekes felfogásod van a gyereknevelésről!!!

Szegény gyerek...mi mindent kell kiállnia mire felnő..

Téged is így neveltek?Gratulálok!

2010. máj. 20. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!