Mit tennétek, ha a férjetek megütné az egy éves közös babátokat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 21:20
1/52 anonim válasza:
Attól függ hogyan, hol mennyire? De miért üti meg???? A te férjed megütötte? Mit csinálta az a szegény baba? HIsz ő még semmit nem tud, mit miért tesz, csak kíváncsi, vagy ha sír, akkor meg nem azért, hogy őt idegesítse. Persze az megint más, ha kicsit rálegyint a kezére mondjuk, hogy nem szabad megenni a mérgező szobanövényt. De hát gondolom nem emiatt volt!????
2/52 anonim válasza:
Konkérét példát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/52 anonim válasza:
Agyonütném! Mit okozhat egy egyéves gyermek??? Még csak a szavakat is alig érti, ne üsse már, könyörgöm! huuuuuuuuu..basszki..ilyet....???!!!! Bocs, de nem normális a férjed. Az én férjem olyan türelmes, soha nem ütötte meg a gyerekeit és mégis hallgatnak rá! Tiszteletet kaphat verés nélkül is, ezt mondd meg neki és hogy soha ne tegye mégegyszer, sohaaaaa!!!!!! Senki nem ver senkit, és semmit nem ér el vele, csak azt, hogy jól megbánja.
4/52 anonim válasza:
Én is és a férjem is ráütöttünk a kezére vagy a popójára,ha nem értette meg,hogy nem szabad. Természetesen ez csak legyintés volt,nem fájt neki,és nem maradt ott a kezünk nyoma,és egyúttal erélyesen rá is szóltunk. Mindig megvolt az eredménye.
Ha csak ennyit tett a férjed,akkor ezzel nicns semmi baj.
Ha viszont valóban úgy üti,hogy az fáj a picinek,akkor ezt nem szabad engedni.
5/52 A kérdező kommentje:
Férjem szokott vele úgy játszani, hogy csikizi, meg finoman harapdálja. Fiam kb. egy hónapja kezdte, hogy odamegy az emberhez és beleharap. Mindíg rászólok, hogy nem szabad, mert azt érti, mondom neki, hogy az fáj. Soha nem ütném meg ezért, vagy bármiért. Férjem néha kicsit hirtelen, van, hogy káromkodik neki, meg kiabál vele. Sokszor magyaráztam neki, hogy egy babával nem így kell bánni. Erre ma mikor a fiunk beleharapott, akkorát kapott, hogy feldagadt picit az arca. Köpni nyelni nem tudtam, fogalmam sincs mit tegyek. Szeretem a férjemet, amúgy kedves ember, a pici is imádja, de már nem akar odamenni hozzá, puszit sem adott apukának mikor az dolgozni ment. Férjemen láttam, hogy megbánta nagyon, azt mondta, nem számolta ki mekkorát csap oda. Mit tegyek?
2010. máj. 19. 21:34
6/52 anonim válasza:
Lehet tényleg nem számolta ki mekkorát üt és reflexből csinálta automatikusan!
7/52 anonim válasza:
Biztos nem hagynám annyiban. Miért kap olyan miatt a gyerek amit ő tanít neki? Remélem ez egyszeri eset és tanulni fog a párod belőle. Nagyon pici még 1évesen. Nem érti mit szabad mit nem. AZt tanulja ami a szülőktől lát, hall vagy tanítanak neki. Ezért nem a gyereket kell bántani hanem a szülőt. Neki kellene egy nagy pofon, hogy észheztérjen. Ha nem tanul a hibájából akkor nem való neki gyerek.
8/52 anonim válasza:
Leesett az állam, ahogy olvastam a kommentedet :(
Ne haragudj, de én ezt nem tudnám megbocsátani :(
Te viszont biztos másképp gondolod, mert még nem költöztetted el....
Így, a helyedben talán adnék neki még egy esélyt, de a következő ilyennél repülne, de nagyon.... Nem mérlegelnék, hogy mi lesz egy fizetésből, stb.., hanem gondolkodás nélkül kihajítanám.
9/52 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezzel nyugtatom magam, hogy reflexből volt, mert biztos nagyot harapott. Na de megütni? Mi lesz ha máskor is előfordul? Mi lesz ha a kicsimnek valami baja esik?
2010. máj. 19. 21:40
10/52 anonim válasza:
21:39-es vagyok: az jó, hogy legalább megbánta. Mégegyszer ne hagyd !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!