Mit tennétek, ha a férjetek megütné az egy éves közös babátokat?
Már ne haragudj, de jókora barom a férjed!
Ő harapdálta a gyereket, és amikor a pici eltanulta akkor megüti???
Mi az, hogy reflexből? Én is hirtelen haragú vagyok, és bizony szakad a cérna, de nálunk a vakolat potyog, nem a gyerek könnye a pofontól. Soha nem ütöttem meg, inkább kirohantam a szobából kiüvöltözni magam. :) (előtte azért betettem járókába nehogy baja essen akármennyire felhúzott)
Ha egyszer megtörtént újra meg fog, mert ilyen a természete. Aki asszonyt, gyereket, állatot ver annak börtönben a helye!!!
11 hónapos miniszörnyeteg anyukája
Igazabol sajnos en is vagtam fejbe a kisfiamat reflexböl amikor ugyanilyen koru volt es megharapott. En is nagyon bantam, de annyira önkentelenül randult a kezem, mert nagyon fajt. szerintem reflex volt, es ö sajnos nagyobbat üt. De beszeld meg vele hogy megegyszer ne forduljon elö, mert akkor kalap kabat. Mert egy esetet leven egy ilyen vedekezö reflex meg el lehet nezni (NEM ELFELEJTENI!!!), de ha lesz egy masodik is akkor tuti lesz 3456789.....is.
Szerintem nyugodjal meg gondold vegig, es utana beszeljetek meg, kerdezd meg hogy ö mit erzett stb....
Ekkora f@szt!Már bocs!El nem tudnám képzelni h egy apa ilyet tegyen egy ekkora kisbabával,húúú nagyon kiment a hajam ettől!!!Engem is vert az apám, az első emlékem amikor megütött még ovis kiscsoportos voltam, reggel 6ra kellett menni és nem akartam h megfésüljön erre ő is adott nekem egy pofont.Azóta is bennem van!!!Szörnyű h ilyen emberek vannak!!!
Kitartást!!!ÉS pszihológust az apának!!!
A gyerek nem tehet semmiről,nincs rossz gyerek csak rossz szülő!!!
nézd, ezt nem lehet tudni, mondd el a férjednek, hogy tőle is függ, mit tanul a gyerek, kedvességet, vagy erőszakot. Neki legyen már több esze, az ilyen kicsi gyerekek gyakran karmolnak még, meg harapnak, ő inkább nevelje jó dolgokra, tanítsa simogatni, szeretgetni, stb.
És ne használja mentségként a tettére, hogy ideges volt, vagy fáradt, blablabla. Felnőtt ember, szabad akarattal, uralkodjon magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!