Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek, ha a férjetek...

Mit tennétek, ha a férjetek megütné az egy éves közös babátokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 21:20
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Reflexből sem a fejét ütném.... :S
2010. máj. 19. 21:42
 12/52 anonim ***** válasza:
Vagyis nyilván én sehogy sem ütném, de ha már reflex, akkor is inkább a kezére, vagy a pelusra!!
2010. máj. 19. 21:43
 13/52 A kérdező kommentje:
Azt mondta, a szájára akart csapni. Most is ott van a fülemben hogy mekkorát csattant... Nem tudom mi legyen. Nem dobhatom ki, nem dobhatom el az eddigi életünket gondolkodás nélkül, a fiamtól vegyem el az apját egy pofon miatt? Nem tudok mérlegelni...
2010. máj. 19. 21:47
 14/52 anonim ***** válasza:
57%

Azért az tényleg durva, hogy ezért megütni! Jajj, biztos marhára fájhatott neki a harapás, szegénykém! És akkor is miért kell az ARCÁT megütni????? Ennyire hirtelen ember? Téged még nem ütött meg, ha összevesztetek? Hát azért elgodnolkozthatna, megértem én, hogy ha valaki hirtelen természetű, de akkor már inkább káromkodjon egyet (persze gyerekek előtt azt se kellene), de ne a keze járjon!

Ettől függetlenül ezt még nem tartom válóoknak, viszont ha többször előfordul, mindenféleképpen. Ő a felnőtt, uralkodjon már magán!

2010. máj. 19. 21:48
 15/52 anonim ***** válasza:
45%
Hogy lehet reflexből megütni valakit? Ilyen nincs... Ha már most odacsapott neki, később is ez lesz. Ha megbánta, ha nem. Nálam ez válóok lenne: asszonyt, gyereket, állatot nem verünk, sem reflexből, sem sehogy.
2010. máj. 19. 21:48
 16/52 A kérdező kommentje:
De úgy sírt szegény, alig tudtam lenyugtatni, tökre nem értette, hogy mi történt. Először csak piros lett az arca fehér ujjlenyomattal, akkor férjem már bánta nagyon. Aztan láttam, hogy feldagadt a szeme alatt. Szerencsére már nem látszik szinte semmi. Órákig csak figyeltem, hogy monoklija lesz e, mert akkor biztos nem állok jót magamért.
2010. máj. 19. 21:51
 17/52 anonim ***** válasza:
33%

Nálunk ha ilyen előfordul, akkor hatalmasakat nevetünk rajta, hogy nem is kisgyerek, hanem harapós kiskutya :)

Nemhogy megütni!

Nekem zsigerből jönne, hogy kirúgjam a fenébe.

2010. máj. 19. 21:51
 18/52 A kérdező kommentje:
Engem sosem ütött meg, eddig a picit sem, vele csak néha türelmetlen és olyankor minden baj amit csinál.
2010. máj. 19. 21:53
 19/52 anonim ***** válasza:
53%
Én nem tudnám megbocsátani,ha már most ilyen ingerült vele,biztos nem ez lesz az utolsó. Szegény még olyan kis védtelen, és már így bánik vele.
2010. máj. 19. 22:03
 20/52 anonim ***** válasza:
78%

Milyen ember az, aki reflexből akkorát üt egy egy éves gyerek arcára, hogy az feldagad???

Én tuti, hogy lecseszném úgy, hogy nem állna meg a lábán, hogy hogyan lehet ilyet csinálni, egy védtelen kis törpéről van szó, ő meg egy megtermett felnőtt férfi könyörgöm! ezzel csak a gyengeségét mutatja, hogy nem tudja kezelni a saját egyéves gyerekét, nem tud uralkodni az indulatain! és ha majd 15 évesen megszökik mondjuk bulizni? agyonveri vagy mi? ezek alapján puszta szerencse, hogy téged még nem bántott!

az én párom egyszer vágott engem pofon agy vita hevében. összepakoltam a cuccom, egy óra múlva már nem voltam itthon. még aznap este felhívott, bocsánatot kért stb., de megmondtam neki, hogy ez az első és az utolsó pofon is volt, nekem semmi szükségem erre, és csak akkor maradok vele, ha ez többé nem fordul elő. és ehhez tartom is magam. évekkel ezelőtt volt, de azóta még egy igazi vitánk se volt.

nem kell elválni meg semmi ilyesmi, de jó, ha tudatosítod benne is, hogy ez nem megoldás, ez nem elfogadható viselkedés!

és nyugodj meg, a babának holnapra semmi baja nem lesz, tegyél az arcára vizes ruhát, el fogja felejteni, ne aggódj emiatt. persze ez nem mentség az apjának!

2010. máj. 19. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!