Mit tennétek, ha a férjetek megütné az egy éves közös babátokat?
Azért az tényleg durva, hogy ezért megütni! Jajj, biztos marhára fájhatott neki a harapás, szegénykém! És akkor is miért kell az ARCÁT megütni????? Ennyire hirtelen ember? Téged még nem ütött meg, ha összevesztetek? Hát azért elgodnolkozthatna, megértem én, hogy ha valaki hirtelen természetű, de akkor már inkább káromkodjon egyet (persze gyerekek előtt azt se kellene), de ne a keze járjon!
Ettől függetlenül ezt még nem tartom válóoknak, viszont ha többször előfordul, mindenféleképpen. Ő a felnőtt, uralkodjon már magán!
Nálunk ha ilyen előfordul, akkor hatalmasakat nevetünk rajta, hogy nem is kisgyerek, hanem harapós kiskutya :)
Nemhogy megütni!
Nekem zsigerből jönne, hogy kirúgjam a fenébe.
Milyen ember az, aki reflexből akkorát üt egy egy éves gyerek arcára, hogy az feldagad???
Én tuti, hogy lecseszném úgy, hogy nem állna meg a lábán, hogy hogyan lehet ilyet csinálni, egy védtelen kis törpéről van szó, ő meg egy megtermett felnőtt férfi könyörgöm! ezzel csak a gyengeségét mutatja, hogy nem tudja kezelni a saját egyéves gyerekét, nem tud uralkodni az indulatain! és ha majd 15 évesen megszökik mondjuk bulizni? agyonveri vagy mi? ezek alapján puszta szerencse, hogy téged még nem bántott!
az én párom egyszer vágott engem pofon agy vita hevében. összepakoltam a cuccom, egy óra múlva már nem voltam itthon. még aznap este felhívott, bocsánatot kért stb., de megmondtam neki, hogy ez az első és az utolsó pofon is volt, nekem semmi szükségem erre, és csak akkor maradok vele, ha ez többé nem fordul elő. és ehhez tartom is magam. évekkel ezelőtt volt, de azóta még egy igazi vitánk se volt.
nem kell elválni meg semmi ilyesmi, de jó, ha tudatosítod benne is, hogy ez nem megoldás, ez nem elfogadható viselkedés!
és nyugodj meg, a babának holnapra semmi baja nem lesz, tegyél az arcára vizes ruhát, el fogja felejteni, ne aggódj emiatt. persze ez nem mentség az apjának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!