Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért állnak manapság így a...

Miért állnak manapság így a szülők és a védőnők egy része a gyermekvállaláshoz kisállattal?

Figyelt kérdés

Már ezer kérdésnél olvastam, hogy a szeretett házikedvencet menhelyre adták, elajándékozták, sőt, volt aki úgy fogalmazott, hogy "kiiktatták", csak mert jött a baba.

Ha valaki ezt nem akarja megtenni, akkor meg a védőnő hisztizik, hogy mekkora szaranya lesz, hogy állat van a gyerek közelében.

Nyilván míg pici, legyenek elszeparálva, és ha már találkoznak, akkor csak felügyelettel.

De hogy van szíve egyeseknek az évekig imádott kedvencet elajándékozni, mindenféle szedett vedett indokokkal?

Én is állatok között nőttem fel, és semmi egészségügyi bajom nincs, meg merem kockáztatni, hogy átlag feletti az immunrendszerem.

2017. jún. 22. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
35%
hát nekem nem a házi patkányom,vagy nem tudom milyen rágcsálót tartasz.
2017. júl. 6. 18:54
 62/65 anonim ***** válasza:
6%
Ezek a "családtagok" az arcodat rágnák le, míg alszol, ha kiszabadulnának a ketrecükből éjszaka.
2017. júl. 7. 07:46
 63/65 anonim ***** válasza:
9%
Lehet, hogy a védőnő is ettől tart?
2017. júl. 7. 07:47
 64/65 anonim ***** válasza:
86%
Igazad van, a nyulaim várják a pillanatnyi gyengeséget, és azonnal támadni fognak. Megeszik az arcomat, és a véremet fogják inni. Igazi fenevadak, alig bírom a ketrecben tartani őket. A hatalmas fogaik arra vannak, hogy átszakítsák az inakat. Vadállatok!
2017. júl. 7. 10:00
 65/65 anonim ***** válasza:
55%
Vérnyulak! :-)
2017. júl. 7. 11:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!