Miért állnak manapság így a szülők és a védőnők egy része a gyermekvállaláshoz kisállattal?
Már ezer kérdésnél olvastam, hogy a szeretett házikedvencet menhelyre adták, elajándékozták, sőt, volt aki úgy fogalmazott, hogy "kiiktatták", csak mert jött a baba.
Ha valaki ezt nem akarja megtenni, akkor meg a védőnő hisztizik, hogy mekkora szaranya lesz, hogy állat van a gyerek közelében.
Nyilván míg pici, legyenek elszeparálva, és ha már találkoznak, akkor csak felügyelettel.
De hogy van szíve egyeseknek az évekig imádott kedvencet elajándékozni, mindenféle szedett vedett indokokkal?
Én is állatok között nőttem fel, és semmi egészségügyi bajom nincs, meg merem kockáztatni, hogy átlag feletti az immunrendszerem.
Kérdező, csak igazolod az állításomat, miszerint agyatlan, gondolkodásra képtelen zombik vagytok.
Honnan veszed, hogy nincs állatom? Kertben tartott ktyáról hallottál már? Vidékről hallottál már, ahol mindenkinek vannak állatai? Miből gondolod, hogy magányos vagyok? Hogy magányos az, akinek nincs állata? Gyerekről, családról, rokonokról, barátokról hallottál már?
Édesistenem, hát kivel vitázom én itt...
Hmm.. ha van gyereked, nem is értem azt higiénésen hogy bírod, hát a gyerek beszarik, behányik, koszol, nem tud még kulturáltan enni, uramisten.
Konkrétan egy hat év alatti gyerek ezerszer több rumlit és higiéniailag megkérdőjelezhető dolgot csinál, mint egy megnevelt felnőtt állat.
Ezzel persze semmi baj, de te hogy bírhatod
"Normális helyen a gyerek érkezése után is családtag marad az állat, ha annak előtte is az volt."
normális helyen egy állat nem családtag és nem is tárgy.
Normális helyen az állat az állat.
nem hiszem,hogy magasabb szintű érzelmi intelligenciára vall,ha a dolgokat nem vagyunk képesek a helyükön kezelni.
attól nem leszel intelligensebb érzelmileg,ha azt képzeled egy állatról,hogy a családod tagja,vagy ha azt képzeled magadról,hogy te vagy Napóleon.Ez inkább valami pszichés zavarra utal.
Az, hogy "állat", resndszertanilag az osztály, amibe tartozik, a faja pedig a kutya, macska, bármi. A családtag egy titulus, ami az érzelmi közelséget jellemzi.
Ha a legjobb barátomra azt mondom, hogy nekem családtag, akkor azt mondod, de ő egy idegen ember, és nincs köztünk vérrokonság??
A családtag jelző senkinél nem azt jelzi, hogy azt hinné, vérrokonság fűzi a kutyájához :D
Nem tudom, ez miért nonszensz számodra
Te tényleg nagyon sötétke vagy. Én azt sem mondtam, hogy vidéki vagyok. Csak példa volt, ahogy a gyerek is.
Vagdalkozol, mert buta vagy. Sajnos nem sikerült megcáfolnod az agyatlan, gondolkodásra képtelen zombis állításomat.
Egyre mélyebbre süllyedsz, minden mondatoddal az én állításomat támasztod alá, szóval folytasd csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!