Miért állnak manapság így a szülők és a védőnők egy része a gyermekvállaláshoz kisállattal?
Már ezer kérdésnél olvastam, hogy a szeretett házikedvencet menhelyre adták, elajándékozták, sőt, volt aki úgy fogalmazott, hogy "kiiktatták", csak mert jött a baba.
Ha valaki ezt nem akarja megtenni, akkor meg a védőnő hisztizik, hogy mekkora szaranya lesz, hogy állat van a gyerek közelében.
Nyilván míg pici, legyenek elszeparálva, és ha már találkoznak, akkor csak felügyelettel.
De hogy van szíve egyeseknek az évekig imádott kedvencet elajándékozni, mindenféle szedett vedett indokokkal?
Én is állatok között nőttem fel, és semmi egészségügyi bajom nincs, meg merem kockáztatni, hogy átlag feletti az immunrendszerem.
Ilyet csak akkor csinálnak ha kifejezetten harci kutyànak nevelik őket. Apitbull is nagyon jó öldb tud lenni, ha normálisan neveled, alapjáraton nem egy idegbeteg idióta fajta.
Tehát én nem a fajtàt tiltanám be, hanem az agresszívvá nevelést.
"valszeg a te tacskó-izéddel nem lenne semmi bajom,de a pitteket staffokat rotikat,bullterriereket,nápolyi masztiffokat meg a hasonlókat betiltanám."
Én meg az áramhasználatot, hisz hány embert csap agyon az áram évente,
Meg az autókat, hisz hány ember hal meg évente autóbalesetben.
Meg úgy általánosságban az embert, mert hányan ölnek évente...
Nem a fajta a gyilkos. Hanem az ember, aki azzá neveli az állatot... És azért, mert néhány egyedet félrenevelnek, nem kell több ezer kutyát "betiltani".
(amúgy meg elárulom, nem tudsz fajtát betiltani - pontosabban semmit nem érsz el vele, hisz több a keverék az országban, mint a fajtatiszta kutya.
Akkor ki mondja meg egy keverékről, hogy ő most pit, vagy nem? Mert hasonlít a fajtára??? Akkor nem is fajtát, hanem kinézetet tiltanál be????)
Hagyjátok, ezekre nem hatnak észérvek, agyatlan zombik. minden kimagyaráznak.
Az meg miylen érv, hogy vannak emberek, akik nem mosnak kezet wc-zés után? És? Ha így is van, még mindig nem ugyanaz, mint amikor a kutya kinyalja a saját seggét, majd ugyanazzal a nyelvvel nyalja a baba kezét, arcát, játékait. Azért ezt összevetni a wc után kezet nem mosókkal butaság, mert oké, hogy vannak ilyenek, de nem mindenki. A seggét viszont minden kutya nyalja.
De hát ezeknek beszélhet az ember, úgy hozzászoktak a szaghoz, igénytelenséghez, hogy már nem is érzik, már fel se tűnik nekik.
Én egy pohár vizet el nem fogadok ott, ahol benti kutya/macska van, nekem annyira undorító ott minden.
Ke
Jajj, ne aggódj kedvesem, "ezek" nem is kínálnának meg téged semmivel, meg se hívnának magukhoz...
Nehéz felvenni a versenyt valakivel aki ilyen úri családból származik, már azért is szégyellem magam hogy most ide írok utánad.
Bocsáss meg, Felség!
Idióta...
De ha te így állsz hozzá eleve, akkor neked gyerek nélkül sincs állatod, akitől megkéne szabadulj, szóval a véleményed nem releváns és hasznos.
Mellesleg örülök, hogy így kijelented, hogy minden kutya nyalja a seggét, mikor nincs állatod :D
Legyen csodaszép igényes és tiszta életed magányosan, és a szeretet fogalma nélkül
a netboard-os részlegnek azért a figyelmébe ajánlanám,hogy nem csak egy kutya vagy macska tud ám szeretni,hanem egy gyerek is:)
bár ezt valószínűleg hiába magyarázom,de őszintén kívánom,hogy egyszer ti is megtapasztaljátok,és onnantól kezdve ti is úgy viszonyuljatok a házi kedvencekhez amik azok valójában:állatok.
Normális helyen a gyerek érkezése után is családtag marad az állat, ha annak előtte is az volt.
Aki meg eleve tárgynak tekinti őket, azon nem a gyerek megléte fog változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!