Hogyan kezelitek a koszmót?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak koszmós a fejbőre.Minden hajmosásnál születése óta kiskefével fésülgettem neki.Ez nem vált be.Próbáltam hogy hajmosás előtt pár órával bebabaolajoztam neki és úgy mostam le körömkefével óvatosan de ez sem segít..már nincs jobb ötletem,segítsetek!2017. márc. 12. 21:22
11/15 anonim válasza:
Nem ertem minek lekaparni amikor magatol is elmulik.
13/15 anonim válasza:
Még egy szavazat a babé samponra 1 hétig mostam minden nap vele és eltünt azóta heti 1x mosom vele. Nem olcsó kb 3500 ft de hónapokig elég.
14/15 anonim válasza:
Az én kislányom 1 éves és folyamatosan harcolunk a koszmó ellen. Próbáltunk már mindent, a paraffinolaj nem vált be, csak a shea vaj viszi le teljesen, de a kókusz olaj is jó. Eltelik pár nap és visszajön, akkor újra vajazzuk.
15/15 anonim válasza:
Ja nálunk a babé annyit ért mint halottnak a csók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!