Kinek milyen mennyire anyas a gyereke? 3eves lesz lassan es joforman lepni sem tudok tőle. Ti hohyan kezelitek az ilyen helyzetet? Kisteso 1eves, összefüggés lehet?
Ugyanez volt nálunk is. Pont ugyanilyen felállás, két év korkülönbség, nagyon anyás "nagy."
Biztos a tesó is rátett egy lapáttal, de már eleve anyás volt. Hogy hogyan kezeltem? Nem kényszerítettem, hogy mással legyen, csak ha nagyon muszáj volt. A nagyszülők nem is vállalták szívesen, de én se akartam kényszerrel "szoktatni". Az ovit 3,5 évesen kezdte, a beszoktatás intenzív volt sok sírással, de kb. egy hónap alatt megszokta és nagyon megszerette.
Ez volt, túl vagyunk rajta. Ma már 6 és fél éves, jó ideje az apja a mindene, de persze rég nincs már gond azzal sem, ha másnak kell vigyáznia rá.
1. vagyok.
Azért írtam, hogy akkor nem hagytam másra, ha nem volt muszáj. Én is jártam suliba, a nagymamám is nagyon beteg volt, látogattam a kórházban, olyankor ő is másra volt hagyva, közben meg sírt, ez van.
Ha dolgoznod kell, akkor nincs mese, másnak kell vigyáznia rá. Csúnyán hangzik, de majd megszokja. Szeptembertől, gondolom, oviba is megy, igaz, az még hosszú idő, addig javulhat is a helyzet valamit. Addig amennyi időt lehet, töltsél vele, én személy szerint az együtt alvásban sem látok kivetni valót, ha nem megy a házasságod rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!