Érdemes lenne váltanom másik pelenkára vagy nincs összefüggés a húgyúti fertőzés és a rosszabb minőségű pelenka között?
Arra figyelj, hogy amint bekakil, rögtön tedd tisztába és mindenhol törölgesd meg! Sok babának lesz ezért húgyúti fertőzése.
Ha otthon elég meleg van ahhoz, hogy pelus nélkül legyen kicsit, akkor hagyd szabadon 10-15 percet.
Szerintem nincs összefüggés aközött, hogy milyen pelust használtok és hányszor volt fertőzése. Szerintem inkább z számít, hogy amíg be van csomagolva a gyerek, addig nem tud olyan jól szellőzni, a pisi-kaki bánthatja, és érzékenyebbé teheti őt. De ez valóban hajlam lehet.
Amúgy a DM-es pelus nem rossz minőség! Lányommal is ezt használtuk, és soha nem volt fertőzése.
Én is inkább sűrűbben cserélném a pelust.
én sűrűn cserélném a pelust, igen ahogy gondolod, jó minőségűt vennék
(nekem fia van, de én sima pisis peluscserénél is megmosom mindig a kukiját a fürdőkrémmel, és hagyom is egy kicsit levegőzni törölgetés után, soha nem hagyok rajta törlőkendőből illat anyagot, sőt azt ne is igen használok,meg stb)
de azt tudod, hogy kamilla teát csak havi 3x kaphat? oké, hogy azt inná, de nem ihatja minden nap!
és igen, a nem ivás is oka lehet, ezen változtass. tudom baromi nehéz, de muszáj kitalálni, hogy mit inna meg. esetleg vizezett gyümölcslé vagy cumisüveg, csőrös pohár, szívószál, nagyon enyhe szörp... próbálkozzál ezen a vonalon, de a kamilla teát hagyd el
Mi húgyúti fertőzés miatt járunk vesegondozásra. Nálunk sincs semmi szervi baj, a vesetágulatot is elnőtte már.
Én rákérdeztem erre a pelenka dologra, és 2 orvos is azt mondta, hogy teljesen mindegy milyen pelust használunk.
Kislányom 1 éves kora óta kapja a tőzegáfonya szirupot. Most 17 hónapos, 3 hónapja negatív a leoltása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!