Érdemes lenne váltanom másik pelenkára vagy nincs összefüggés a húgyúti fertőzés és a rosszabb minőségű pelenka között?
Utolsó vagyok
Hányszor volt fertőzése? 3 hónapos korától 1 éven keresztül szinte mindig. Ez idő alatt 2 negatív leoltása volt a kb 14-16-ból. Sokszor kapott antibiotikumot, volt, hogy vénásan. Az sem ért semmit. Vettek tőle pisit a kezelés közben, akkor negatív volt, 3 nap múlva újra pozitív. Mi a colival küzdöttünk. Elküldtek gyermek nefrológiára, ott mnodta a doktornő, hogy 1 éves korától tőzegáfonya és probiotikum, illetve hogy ne adjak neki antibiotikumot, mert nem ér rá semmit. Próbálkoztunk homeopátiával is, jó volt, jó volt, de nekünk a tőzegáfonya az igazi. 1 éves kora óta folyamatosan kapja, rá 2 hónapra már negatív volt az eredménye. Minden hónap elején kell vinnünk pisit leoltásra, ha belázasodik, nem eszik, stagnál a súlya akkor soron kívül a leoltás az első vizsgálata.
Meg sem tudom mondani, hogy hány antibiotikum kúrán van túl a kislányom. Szerintem ezért is mondta a doktornő a probiotikumot. Minden nap 1/2 adagot kap, váltogatom neki. 1-2 hétig normaflore, 1-2 hétig pro kid. Volt már lactiv is, mikor melyik.
Pelenkázás: reggel, ebéd után, délután és lefekvés előtt teszem tisztába, ez 4 pelus. Kakilás esetén megpróbálom azonnal, bár nem mindig veszem észre egyből, Ő meg még nem szól.
Most nagyon bizakodom, hogy többet nem lesz coli fertőzése. Mióta nincs, azóta szépen eszik is, a hízása is megindult. Inni sokat iszik, ez is kell hozzá, hogy sokat pisiljon, tisztuljon a húgyvezetéke. Ő csak a mi gyümölcs teánkat issza meg, felvizezem neki és így. Napi 6-8 dl biztosan elfogy.
Köszönöm szépen a válaszodat. Még azt szeretném kérdezni, hogy melyik tőzegáfonyát kapja? Én a Walurinál szirupot adom, minden nap 5 ml-t.
Ezt: [link]
Szerintem teljesen mindegy, milyen popsitörlőt használunk. Ami írtak, hogy a popsi felé kell törölni, az tényleg nagyon fontos.
Én is a Walurinal szirupot adom. Eleinte 5 ml-t, a 2. negatív lelet óta már csak 4 ml az adag orvosi utasításra.
Nálatok is coli van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!