Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kezelitek a koszmót?

Hogyan kezelitek a koszmót?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak koszmós a fejbőre.Minden hajmosásnál születése óta kiskefével fésülgettem neki.Ez nem vált be.Próbáltam hogy hajmosás előtt pár órával bebabaolajoztam neki és úgy mostam le körömkefével óvatosan de ez sem segít..már nincs jobb ötletem,segítsetek!

2017. márc. 12. 21:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Nekem olajjal lejött, de a Babé koszmó elleni samponját sokan dícsérik.
2017. márc. 12. 21:26
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
Paraffinolajjal kezelték régebben, sima babaolaj erre nem jó. Gyógyszertárban kapható, lehet, hogy vényköteles.
2017. márc. 12. 21:36
 3/15 anonim ***** válasza:
49%

Ugy, hogy vettem babé koszmo elleni sampont es hasznaljuk. Kellett par het, hogy szepen letisztuljon, azota mar masfel eves es meg most is azzal mosom heti 1x a hajat. Nagyon szep a fejbore, a haja meg selymes csilliogo.

Csak ajanlani tudom!

2017. márc. 12. 21:58
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy! Kb 4 honapos koraban magatol elmult, mi is csak atfesultuk. Sosem kapartuk, olajoztuk, dorzsoltuk! Feltem h megsertem a hajhagymait.
2017. márc. 12. 22:08
 5/15 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Megjegyzem: ebben is említik a paraffinolajat. Attól, hogy a "modern" anyukák nem ismerik, attól még jó és lényegesen olcsóbb megoldás mint a sokezer forintos "menő" cuccok. Amiknek egy része mellesleg szintén tartalmaz paraffinolajat. Ennyit a 0-ára pontozásról. Ha valaki valamit nem ismer, akkor az nem is lehet hasznos? Érdekes...

2017. márc. 12. 23:47
 6/15 anonim ***** válasza:
41%
Először vettünk sampont (Caonatur baby), az nem vált be. Aztán felírt a doktornő egy kénes-sziliciles kenőcsöt, amivel 2x bekentem, és azóta semmi koszmó nincs a fejbőrén.
2017. márc. 13. 07:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Mi is Babè-t vettünk anno. Ajánlom.
2017. márc. 13. 09:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő babaolajat ajánlott és fogkefét. Bekenni a baba fejét várni kicsit majd óvatosan finomat átfésülni fogkefével. (tudom drasztikusan hangzik). Nekünk így 2 nap alatt lejött pedig tiszta koszmó volt a feje, és azóta babe samponnal mosom heti1x.
2017. márc. 13. 09:07
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!Kipróbáljuk ezekkel a módszerekkel!Csak nálunk még az is nehezíti a dolgot,hogy nagyon sűrű haja van és így nehéz hozzáférni a fejbőrhöz!

Remélem azért valamelyik módszer beválik!:)

2017. márc. 13. 09:35
 10/15 anonim ***** válasza:
olaj, 1 óra ázás, fogkefe. Ami marad és nem kutacson van, azt körömmel lekapargatom gyengéden. Egyébként meg Babé sampon.
2017. márc. 13. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!