A férjeteket zavarja, hogy lemarad a gyermeke első pillanatairól? Ti hogyan kezelitek ezt?
A férjem végigkísért a terhesgondozáson, és a szülésen is ott volt, a kórházban is családi szobánk volt, szóval nagyon akarta velem csinálni az egészet.:)
De most már 1 hónapos a gyerek, sajnos vissza kellett mennie a férjemnek dolgozni.:( Lemaradt az első tudatos mosolyról, az első pillanatról, amikor megfogott egy plüsst vagy lengette a függőt. Akkor sem tud mindig elszabadulni munkából, ha jön hozzánk a védőnő.
Látom rajta, és mondja is, hogy nagyon szomorú, hogy bármit tehet az ember, ez az apák sorsa, gyakran lemaradnak az elsőkről.
A ti férjetek hogyan viseli? Mit tegyek, hogy könnyebb legyen neki?Küldjek neki fotókat, rövidke videókat néha?Van valami ötlet?
Nem tud elszabadulni ha jön a védőnő?-minek is kéne azért ott lenni?
Rengeteg képet csinálok a gyerekről, néha napközben is küldök neki, és mindent elmesélek ha hazajön. És amikor hazaért mindig megmutatjuk apának a legújabb tudományt. És ha itthon van, rengeteg játszik a most már másfél éves kislányunkkal.
Sosem éreztem sosem mondta, hogy szomorú lenne. Pláne miután a kislányunk első szava az apa volt.
1 hónapos és plüsst fog?? Ejha, nagyon ügyes :-)
Jól viseli. Kötetlen a munkaideje, reggel tud vele lenni és természetesen délután is. Én megcsinálom a házimunka nagy részét, így a hétvége is szabad.
Párszor poénkodott hogy a következővel ő lesz itthon, de az meg sok lenne neki :-)
Szerintem te generálod ezt a problémád, épp ezzel a "nagy elsővel"
Otthon vagy vele, mondjuk megfogja azt a plüsst. Apa hazaér, akkor ne azzal fogadd, hogy "he-he lemaradtál az első fogásról", hanem azzal, hogy "Apa nézd mit tud a Petike" :)
Fogóreflex b+. Nem tudatosan fogja, hanem reflex, ami majd leépül mielőtt tényleg megtanul fogni...
Nem maradt le semmiről.
Olvasgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!