Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemásoltam egy szöveget ami az ismerkedés első pillanatairól ír, kíváncsivagyok mi a véleményetek erről?
"A kutatók megállapították, az embernek min. 90 másodpercre, max. 4 percre van szüksége ahhoz, hogy eldöntse, valaki tetszik-e neki vagy sem. Minden egyéb, ami ezen az időkereten túl történik, már csak ábrándozás, magyarázat, öncsalás. Ebből a tényből viszont az következik, hogy a másik emberről alkotott képet sokkal kisebb mértékben befolyásolja az, hogy az illető mit is mondott. A döntő benyomást a testbeszéd adja (55%), míg az első beszélgetésig szerzett ismereteink csak további 38%-ban befolyásolják véleményünket. Az, hogy valójában mit is mondott, csak további 7%-ban módosítja a már kialakult képet."
Lehet h csak én akarom ezt igy szemlélni de szerintem ez azért kicsit erős mert mi a helyzet pl azokban az esetekben ahol barátságbol alakul szerelemmé a dolog.
ez nagyon érdekes, szerintem van benne valami
amúgy szerintem a szagok is komoly szerepet játszanak, hiszen tudat alatt ez alapján mérjük fel, hogy genetikailag ki passzol hozzánk
ezért is veszélyes a sok hülye dezodor, parfüm, meg kölni, mert elrejtik az eredeti szagokat, és így simán össze nem illő egyének jönnek össze
erről is olvastam egy cikket
Igen, a legfontosabb az attitűd, a kisugárzás, a kinézet már nem is olyan fontos. Persze ha egy lány gyönyörű szép, de az első mondatából látszik, hogy csak egy nagy "no signal" képernyő van az elméjében, akkor nem érdemes vele hosszú távra tervezni.
A szagokról, feromonról meg: A kutatók tesztelték ezek hatásosságát, kipróbálták különböző állatokon a feromont és többségükön működött, viszont az emberek érzéketlenek voltak rá. Az emberi orrban nem találtak feromont és más nemi vonzalommal kapcsolatos vegyületeket érzékelő részt. Ugyanígy az izzadságban lévő információt se ismerjük fel, szóval csak városi legenda :D Mondjuk ezt is az interneten olvastam, tehát lehet én mondok hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!