Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bemásoltam egy szöveget ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bemásoltam egy szöveget ami az ismerkedés első pillanatairól ír, kíváncsivagyok mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

"A kutatók megállapították, az embernek min. 90 másodpercre, max. 4 percre van szüksége ahhoz, hogy eldöntse, valaki tetszik-e neki vagy sem. Minden egyéb, ami ezen az időkereten túl történik, már csak ábrándozás, magyarázat, öncsalás. Ebből a tényből viszont az következik, hogy a másik emberről alkotott képet sokkal kisebb mértékben befolyásolja az, hogy az illető mit is mondott. A döntő benyomást a testbeszéd adja (55%), míg az első beszélgetésig szerzett ismereteink csak további 38%-ban befolyásolják véleményünket. Az, hogy valójában mit is mondott, csak további 7%-ban módosítja a már kialakult képet."

Lehet h csak én akarom ezt igy szemlélni de szerintem ez azért kicsit erős mert mi a helyzet pl azokban az esetekben ahol barátságbol alakul szerelemmé a dolog.

2012. ápr. 2. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Azok a kivételek amik erősítik a szabályt.
2012. ápr. 2. 19:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor te egyetértesz ezzel?
2012. ápr. 2. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:

ez nagyon érdekes, szerintem van benne valami

amúgy szerintem a szagok is komoly szerepet játszanak, hiszen tudat alatt ez alapján mérjük fel, hogy genetikailag ki passzol hozzánk

ezért is veszélyes a sok hülye dezodor, parfüm, meg kölni, mert elrejtik az eredeti szagokat, és így simán össze nem illő egyének jönnek össze

erről is olvastam egy cikket

2012. ápr. 2. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, a legfontosabb az attitűd, a kisugárzás, a kinézet már nem is olyan fontos. Persze ha egy lány gyönyörű szép, de az első mondatából látszik, hogy csak egy nagy "no signal" képernyő van az elméjében, akkor nem érdemes vele hosszú távra tervezni.

A szagokról, feromonról meg: A kutatók tesztelték ezek hatásosságát, kipróbálták különböző állatokon a feromont és többségükön működött, viszont az emberek érzéketlenek voltak rá. Az emberi orrban nem találtak feromont és más nemi vonzalommal kapcsolatos vegyületeket érzékelő részt. Ugyanígy az izzadságban lévő információt se ismerjük fel, szóval csak városi legenda :D Mondjuk ezt is az interneten olvastam, tehát lehet én mondok hülyeséget.

2012. ápr. 4. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!