Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés - mennyi idő után szokott megesni az első randi?
Figyelt kérdés
Nálatok ez hogyan működik? :)
17/F
2011. júl. 19. 17:54
2/9 anonim válasza:
Ráírtam a társkeresőn - 1hét msn, sms, teló - első hét után találkoztunk.
Már 2éve együtt :)
25 F
3/9 anonim válasza:
1-2 hét biztos kell amíg megbízok a fiúban...
17/L
4/9 anonim válasza:
Nálam ez nagyon sokféle volt már.
Volt 4 hónap is(ami nagyon sok), volt 2 hét is.
Az átlag olyan 1 hónap.:)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, mindenkit felpontoztam. :)
Azért kérdezem egyébként, mert kb. 3 hétre elmegyek melózni, és addig nem tudnánk találkozni, viszont ma jelöltem be facebookon.
3 hét ismerkedés még beleférne?
2011. júl. 19. 18:02
6/9 anonim válasza:
Persze, az nem olyan sok.:)
Ha tényleg szeretne a lány is találkozni Veled, annyi ideig simán vár Rád.:))
7/9 A kérdező kommentje:
Na, az tök jó, bár még vissza sem jelölt. :D
De reméljük, összejön. :)
Köszi a válaszod! :))
2011. júl. 19. 18:39
8/9 anonim válasza:
Igazán nincs mit!:))
Sok sikert Nektek!:))
9/9 anonim válasza:
1 nap után találkoztunk és már akkor 2 napig nála aludtam. Azóta eltelt már 3 év és még mindig boldog párkapcsolatban vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!