Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire gáz az ha egy srác visszahuzodó, csendes típusú de helyes, úgy ismerkedés, randi terén?
Én már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, de még mindig feszengek lányok közelében, pedig nagyon jóképűnek mondanak és kisportolt a testem. Volt már 5 barátnőm, szóval nem akadályozott a nemi életben, de ha bátrabb vagyok, akkor sokkkal több is összejöhetett volna.
De nem tudok változtatni, csak ha már ismerem a csajt, akkor oldódok fel mellette.
Ja, és a randikat utálom. Megjátszott, pózos helyzetek, látni se szeretek másokat, ahogy randiznak. Annyira mű, álságos dolog egy kaocsolat kezdete.
Szerintem ki kellene hagyni a randit neked is, akkor nincs bizonyítási kényszer rajtad.
mindenkinek rá kell jönnie, hogy mi az, amiről igazán tud fantáziálni, beszélni
meg vannak módszerek, amiktől egyeseknek "szófosása lesz"
am első randikon úgyis van még mit mondani, a későbbieken meg a baszédet mással is tudod helyettesíteni XD
mindenképpen jó, ha sokat tudsz beszélni. a lánybarátos dolog jó ötlet! nem azt mondom, hogy "kreatív szófosásból kell diplomázni", de nem rossz, ha egy adott dologról van is, és el is tudod mondani a véleményed. az én hülye szokásom, hogy ha nagyon nincs mit mondani, akkormondjuk elkiáltom, hogy "Sajt!!" Ez amúgy hülyeség, de párszor el lehet játszani, és van, aki nevet rajta : D
figyelj,mint az elöttem lévő csajszi mondta gyakorolj a lány ismerőseiddel.Tudod,gyakorlat teszi a mestert;)
Az meg még nagyobb gáz,h idegen csajoknál nem merek kezdeményzni:Dpedig msnen meg ilyen 8ével idősebbnek mondanak a szöveg miatt,meg minden közbe meg csak 17 vagyok:Derre az okosok csak azt mondják h bátorság és kész:)
Szval légy bátor,és légy nagy dumás,de csak kúltúráltan;)
Elöttem lévő te mennyi idős vagy?:)
F/17
vegyél magadon erőt, és menj el egy buliba!
igyál egy kicsit, és meglátod, megoldódik a nyelved. ha akkor észreveszed magadon, hogy kimondod, amit gondolsz, és az jó, akkor utánna nem lesz vele gondod (nekem bevált)
ersze nem azt mondom, hogy menj el tuc-tuc tanyára (diszkó), csak valami szolid házibuli
velem volt már olyan, hogy randiztam egy sráccal, aki nagyon az esetem volt, de elég hallgatag típus, ezért ejtettem őt...:S
ha nem tudunk beszélgetni, akkor részemről nincs kapcsolat, mivel szerintem egy párkapcsolatba ez az egyik legfontosabb, hogy az emberek tudjanak beszélgetni, egymás legjobb barátjai legyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!