Hogyan kezelitek az újszülött babákkal való "nehézségeket"?
Egy idő után már nem akarod kezelni, beletörődsz!
9 hónapja nem aludtam egyhuzamban 4 óránál többet,és nappal is szinte minden időmet leköti a baba így inkább a túélésre koncentrálok 😃 és arra gondolok hogy nemsokára biztos jobb lesz a helyzet!
ez az a korszak amikor a "túlélésre" kell koncentrálni..
sajnos ezen a legtöbbünk átesünk.
Én is nagyon irigyeltem a kipihent anyukákat
Én nehezen viseltem, főleg azt, hogy nem az én kezemben volt az irányítás. Ahogy elengedtem a gyeplőt (nem AKARTAM MOST főzni, tusolni, teregetni...), és a babához alkalmazkodtam sokkal könnyebb lett. Az első pár hónapban hozzá igazítottam mindent, és szép lassan alakult ki a közös napirendünk.
Ha újrakezdhetém sokkal könnyebb lenne, ha elküldhetném az állandó rokon áradatot a búsba. Nem hagynak pihenni, nekik csak az a fontos, hogy a babát fogdossák, ha épp szopi/altatás idő is van, vagy fáj a hasa és csak anyánál jó...
Én ezeket viseltem nehezen, de nem mindenkinek kullancsok a rokonai és vannak annyian, mint az oroszok...
nekem is hasfájós a pici... mennyi idő után múlik el?
Most kaptunk Lactase Comfort cseppet, remélem jó lesz. Én szerettem volna a BEBA tápszer helyett másikat próbálni de az orvos nem hagyta...
Én is Bio gaia-t adtam neki... de az orvos szerint sz...t se ér így felírta a másikat... remélem jó lesz...
nagyon rossz látni ahogy néha sír a kisfiam, a szívem szakad meg olyankor :(
ma 13:45
Nálunk is detto... Én a babát jól viselem, de a rokonokat nem, még a sajat családomat se. Nem szeretem ha idejönnek, ösztják az észt, kérdezősködnek, olyankor rend kell legyen, legyen itthon valami amivel megkínálom őket, stb. Csak arra jó az egész, hogy fárasszák az agyamat, felborítsák a napiendünket, feszültebb legyen a baba is. Megfojtanám, aki kitalálta ezt a babalátogatós idiótaságot!
A Beba okoz nálatok valamilyen konkrét problémát, hogy lecserélnéd?
Nálunk betonszéklete lett tőle, így nem volt kérdés, hogy másikat próbálunk.
A Biogaia nálunk nem enyhített semmit, a Colief igen (=ugyanaz, mint a Lactase Comfort). Másnak meg az Espumisan vagy a Infacol válik be.
Próbálkozni érdemes (mire végigveszel mindent, időt is hagyva hogy reagáljon a szervezete, vége is ennek az időszaknak, jön egy újabb nehézség...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!