Ti mivel kezdtetek a hozzätäpläläst?
Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 10:48
1/12 anonim válasza:
Almával. Egy kiskanálnyi almalével, aztán lereszeltem nekik.
2/12 anonim válasza:
Őszintén! Én elsőkörben bébiétellel. Alma,barack, meg amire rá volt írva,hogy eheti, azt vettem.
3/12 anonim válasza:
Mi rizspehellyel kezdtünk aztán körtével folytattuk.
Ez az "angolszász" módszer, nekünk bejött, utána viszonylag gyorsan ismertettünk meg vele többféle ételt. Nagyon jó rvő lett belőle :)
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Rizspelyhet hol lehet kapni? 2. Miert valasztottad a bebietelt?
2016. okt. 19. 11:06
5/12 anonim válasza:
rizspeppel kezdtuk, aztan a kovetkezo a sutotok pure volt. :)
7/12 anonim válasza:
Rizspelyhet DM-ben vettem, Alnatura márka:
Az elején hasznos volt, mert bármit könnyű vele sűríteni, és elég semleges az íze.
8/12 anonim válasza:
Az én kisfiam refluxos és sütőtökkel kezdtem majd krumplival és répával, gyümölcsöket még egy ideig "tiltotta" a gasztroenterológus. (Mióta kapja is muszáj párolni több dolgot is mert megint elkezdett sokat bukni.)
9/12 anonim válasza:
Őszibaracklével, majd őszibarackkal. Épp július vége volt és a kertünkben termett a finom édes őszibarack.
10/12 anonim válasza:
Anglia - korte , es rizspehely :)
2 heten belul szinte mar minden zoldseget gyumolcsot evett. Itt igy szokas. Most 15 honapos es iszonyat jo evi, MINDENT megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!