Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korában kezdtétek...

Hány hónapos korában kezdtétek megtanítani a babával, hogy hogy kell lejönni az ágyról?

Figyelt kérdés

Erre a tolatásra gondolok...

És Mennyi idő alatt tanulta meg?

9 hónapos a lányom, már mindenhol feláll, lépeget a bútorok mellett. Gondoltam most már taníthatnám erre...?!

2016. jún. 19. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Kb 9-10 honaposan
2016. jún. 19. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:

10 hónapos most kezdtem (1 hete)

Mert arra rájött h hogy tud rá felmászni :) Remélem gyorsan megtanulja, mert így nem lehet őt szemelől téveszteni

2016. jún. 19. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
9 hónapos korától, rögtön, ahogy megtanult kapaszkodás nélkül járni. KB 2-3 hét alatt megtanulta.
2016. jún. 19. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Amikor mászni kezdett és fejjel akart lejönni a nagyágyrol mindig fordítgattam.de hogy mikorra tanulta meg hogy popoval tolasson le, arra nem emlékszem talán egy honapra rá már ment magátol.

Most két évesen meg a létrárol v bordásfalrol vagy csuszdához vezető lépcsőről mégsem háttal akar lejönni

2016. jún. 19. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
10 honapos babam 1 hete tud tolatni. Butorrol,also lepcsofokrol,mindenhonnan. Par nap alatt megtanulta
2016. jún. 19. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Kb. 10 honaposan. Nálunk nagyon gyorsan megtanulta a letolatast, 1,5- 2 het alatt kb. Párszor kellett csak megmutatni neki. De ő amugy is nagyon óvatos típus mindenben, nem kockáztatja az esést :) azóta is ügyesen lemászik.
2016. jún. 19. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Kb 7 hosan kezdtem tanitgatni neki.

(4)

2016. jún. 19. 21:28
 8/8 A kérdező kommentje:

#4-es! Aaauuuu, ez kellemetlen!:(

Na akkor bőszen tanuljuk! Remelem ripsz-ropsz sikerül majd! :)

Köszönöm a válaszokat!:)

2016. jún. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!