Mivel kezdtétek a firkálást?
21hónapos a kisfiam, most már érdeklődik a firkálás iránt. Ha én írok akkor odajön elkéri a tollat odafirkant a lapra és szökik is vele :)Ráadásul még mindig mindent megkóstol.
Sikerült így már a falat és a bútort is összefirkantani.
Gondoltam második szülinapjára kis asztalt és valami rjz készletet kap, főleg ilyen varázs dolgot néztem volna amivel nem sikerül több kárt okozni , de mindegyik 3éves kortól ajánlott.
Ti mivel kezdtétek?
mágneses rajztábla
előtte ajánlották a marokkrétát, de nem jutottam el odáig, hogy vegyek, így kezdtük toll meg papírral(babanaplóba 17 hósan :))20 hó körül meg mágneses rajztábla egy kisebb féle, nemigen köti le amúgy se(csak folyamatában húzza a vonalakat nem emeli fel a mágnestollat, hogy pl 3 vonalat húzzunk egymás mellé)
de színescerkák is javasoltak már ebben a korban(asztalon papírra)
Ne foglalkozz azzal, hogy 3 eves kortol ajanlott. A ceruza meg 5 eves kortol. Amire figyelj, hogy a "zsirkreta" lemoshato legyen, en vettem egy muanyag tablat, es a lemoshato zsirkretat. [link]
Nagyon fontos: SOHA DE SOHA, EGY PERCRE SE HAGYD VELE EGYEDUL!!! Mert szajaba veheti, ami a legnagyobb veszely, vagy olyan helyre rajzol, ami nem lemoshato. Az en fiam 17,5 honapos, imadja.
mágneses rajztábla. Aztán szerzett egy alkoholos filcet és kikente a bútorokat...
Jó időben az aszfaltra kréta is bejött, zsírkréta is, de a filcek a sláger 22 hónaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!