Egyedülálló anyukák, mikor kezdtétek újra a randizást?
Kérdés, hogy mennyire van segítséged a baba mellett. A randizáshoz ugye idő kell... Ha nincs időd, akkor teremts MAGADNAK. 3 hónapos baba mellett ez nem egyszerű, pláne ha még szoptatsz, szóval lehet, hogy pár hónapot célszerű lenne várni.
Szépen fokozatosan el lehet kezdeni időt szakítani, ami CSAK a tiéd. Például beiratkozol egy tanfolyamra, barátnős estéket tartasz, stb.
Nekem akkor lett párom (bár nagyobb gyerek mellett), amikor már volt saját, különbejáratú életem, szabadidőm, nem kellett erőszakkal perceket, órákat szakítani. Amikor megismertem a párom, akkor ezt az időt tudtam vele megosztani.
Jaj, én nem akarok senkivel összeköltözni, vagy bármi komolyat.
Jut magamra időm így is, nem zárkóztunk be a picivel. Szerencsére sok a segítségem, szóval nem azt érzem, hogyha egy héten nem jut 10 perc magamra, megőrülök. Szóval jut időm mindenre a baba mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!