Leesésgátlós ágyat mikortól kezdtétek el használni babátoknál?
18 hónapos volt a fiam.
Mert minden felébredésnél felállt, és addig sírt a rácsos ágyban, amíg ki nem vettem. Kölcsön ágy volt, nem kivehető ráccsal.
Szóval vettünk neki egy ilyet:
Középen bemászós, így bármelyik oldalon lehet a feje, és elég magas körbe a támlája. Levehető az elejéről a két kisebb támla, így majd sima ágyként is tudjuk használni.
Mérete: 160x75 cm. Most 3 éves a fiam, még egy ideig jó lesz neki (pedig nem kisnövésű).
2,5 évesen lett kivéve a rácsosból,mivel a bölcsiben is rendesben aludt már. Leesésgátló nem volt, 3,5 éves és max ha 3x leesett.
Én lányom is nagy,de elfért,most is hiába hosszú az ágy,felül fészkelődik inkább.
nem tudom hogy mekkora az ágya, de nem hinném hogy az a baja hogy nem fér el. fogzik vagy nem tudom
egyébként mi 20 hónaposan tértünk át a leesésgátlóra, mert jön a kistesó, lassan kelleni fog a rácsos ágy, és nem akartunk egyszerre két újdonságot bevezetni: mármint hogy se rács se régi ágyikó...így két lépcsőben először a rácsot szedtük le aztán 1 hónap múlva junior ágyat kap.
egyébként semmi gondot nem okozz a rácsvédő, egyszer jött ki talán alvás helyett (én sem altatom csak berakom kijövök a szobából és álomba dumálja magát) de akkor is visszatettem és simán elaludt és azóta is elalszik két perc alatt még reggel sem indul el kifele hanem megvárja míg bemegyünk. Nyugodtan tedd rá
amit a 7-es linkelt nagyon tetszik. Az 1 válaszolóéval az a baj, hogy az ugye nem szivacs, ha bepisil, könnyen előfordulhat hogy dohos lesz, és akkor az egész kuka, a szivacsos ágyaknál legalább elég csak a szivacsot cserélni.
egyébként mint írtam mi egyből felnőtt ágyat vettünk neki (90*180-ast) nem tökölünk a babaágy-gyerekágy-junior ággyal-felnőtt ággyal, mert van neki hely és így nem kell 3-4 évente cserélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!