Mikor kezdtetek el "sima" fürdetőt, tudfürdőt habfürdőt használni a gyereketeknél?
Soha.
Amíg én mosdatom, addig hipoallergén, illatmentes termékkel teszem (éppenséggel nem a gyógyszertárival), mert semmi szüksége irritáló kencénkre a bőrének. Mellesleg magamra is azt használom.
1 eves koraig hasznaltam a gyogyszertarit,aztan mar ugy ereztem nem lesz eleg tiszta tole jatszoter stb utan.
Azota Himalaya Herbals babaszappant hasznalok. Nekunk nagyon bevalt. 300ft es 2 honapra eleg;)
én is egy éves koráig használtam a gyógyszertárit, mert csak ez tartotta a bőrét megfelelőhidratáltságban (pedig próbálkoztam többmindennel, de még az olajos Johnsonstól is száraz lett a bőre, napközben láttam, amikor ráesett a fény, hogy olyan "lemezes" a lábszára. a niveát meg én használtam sokat és rájöttem, hogy azt meg huzamosan nem jó használni, egy idő múlva kicsit eltúlozva olyan, mintha testápolós bőrre kennék megint testápolót, a Gabi szintén szárított.
most 2 éves, de már meg az olajoan nem jók, mert nem tudom lemosni jól a bőréről és napközben amikor hazaozom a nyaka "izzadtságzagú", mintha nem szelőzött volna a bőre, arról nem is beszélve, hogy a szőke haja nem szőke tőle, hanem ahogy a napfényt ahogy visszaveri, úgy olyan zöldes- szürke (mint amikor egy festett szőke nő haját rosszul hamvasítják)
a Fa márkában nem bízom, mert az engem is szárít, így gyereknek Fa termékeket nem veszek.
Igazából én sem jöttem még rá, mi lenne jó.
De a Johnsons termékeivel próbálkozom, még nem mentem végig az összesen. vagy ugye aromás nyugtató, vagy habos, buborékos, igaz már a termékleírás sem tetszik...de nincs jobb ötletem
6 éves, és ha van jó áron akcióban, akkor még mindig hajlamos vagyok megvenni a baba-fürdetőket neki.
amúgy kb 2 éve használ ő is baba tus/habfürdőt vagy dove-ot.
gyógyszertári fürdetőt 2 éves koráig használt. addig lényegében csak sampont vettem mellé neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!