Csapvizet mikortól kezdtétek adni a babának és hogyan?
Pl pont betoltotte az 1 evet? Vagy vartal vele meg egy kicsit?
Vagy ha tapszert kapott akkor annak a vizet mikortol csinaltad csapvizzel?
A tejitalt mikortol erdemes adni? Pont ha betolti az 1 evet?
Szerintem úgy értette a kérdező, hogy mikortól nem forralva a csapvizet, nem?
Kicsivel múlt 1 éves, még forralom megszokásból, de kapott már simán, nem kapok szívbajt, ha kifogy a forralóból. De 1 éves kora előtt nem kapott forralatlanul.
Igen ugy, hogy mar nem forralva!;))
Nem olyan regota kap tapszert, es 11 honapos mult.:)
Ahol mi elunk az elso naptol kezdve lehet.
Meg kell nezni a viz minoseget
Tudtad, hogy a forralt csapvíz sokkal károsabb? Illetve töményebb lesz a már amúgy is benne lévő víz? Tehát a bacik száma nem lesz kevesebb benne, míg a víz forralás után kb 1 decit veszít a tömegéből..Tehát lesz benne csak töményebben..
Amúgy 20 hónapos a drágám. Még mindig eszem ágában sincs adni neki:)Nekünk víz tisztító készülékünk van. (Ozmózis víz) Nézz utána.
5-ös vagyok!
Amúgy mi is mindig forraltuk neki.. Aztán kb 10 hós korától vettük a babavizet. s kb 13-14 hónapos volt mikor változzunk a víz tisztítóra.
Babavizet hasznalunk mert a forralt vizet egyszeruen nem issza meg! Nem is ertem, de van annak egy jellegzetes ize valoban!:) elvileg szuper nalunk a viz minosege, de gondolom nem lenne baja ha azt inna…;)
Koszonom, hogy irtatok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!