Babád a legszebb az egész világon?
Figyelt kérdés
állítólag minden anyának a saját gyermeke a legszebb! :) én babád a legszebb a világon, érdekelne, hogy Ti is így vagytok-e ezzel?2010. ápr. 25. 22:15
71/105 anonim válasza:
Nekem a 22:24-es és a 06:43-as tetszik a legjobban. Persze egyik sem olyan szép, mint az én kis drágám. :-)
72/105 anonim válasza:
Az én kislányomra mindeki azt mondja, reklámbaba! szóval igen, ő a legszebb! legalábbis nekem. :)))
73/105 anonim válasza:
:))))
Én is angyali arcú szőke göndörhajú gyönyörű baba voltam. Azóta megcsúnyultam... tehát nem sok jelentősge van:-)
Egyébként mint már sokan írták előttem, természetes, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb. Az okosság és egyéb képességek már más, azt objektívebben lehet mérni. De az sem baj, ha valamiben a miénk picit alulmarad, másban lehet hogy kiemelkedőbb a többinél. Szerintem itt kezdődnek a bajok, hogy ezt nem érti meg sok szülő, hogy az ő gyereke sem "felsőbbrendű", viszont egyedi, mint minden ember.
74/105 anonim válasza:
az enyém csúnyácska még de 6 hónapos korára ki fog pofásodni:)...remélem:)
75/105 anonim válasza:
Nekünk Ő a legszebb a világon:
76/105 anonim válasza:
IGEN, nekem ő a legszebb, de természetesen rengeteg ugyanilyen gyönyörűséges baba van!!!!! :)
77/105 anonim válasza:
Sosem gondoltam vollna hogy ennyire külömbözhetnek a testvérek egymástol.Mikor megszületett a teso ugyanugy nézett ki kisfiu létére minta növére.De ahogy nö ugy fiusodik.IMÁDOM öket minden külömbségükel együt.És igen lehet önzö vagyok de nekem ök a legszebbek a világon.
78/105 anonim válasza:
79/105 anonim válasza:
22:24-es....hát valami imádnivaló kicsi drágaság!Nagyon édes...eszméletlen szép kis manó!GRATULÁLOK!
80/105 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!