Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babád a legszebb az egész...

Babád a legszebb az egész világon?

Figyelt kérdés
állítólag minden anyának a saját gyermeke a legszebb! :) én babád a legszebb a világon, érdekelne, hogy Ti is így vagytok-e ezzel?
2010. ápr. 25. 22:15
 51/105 anonim ***** válasza:
73%
Mi ez babasepsegverseny???Na lassuk a zsuri valaszat:))
2010. ápr. 26. 13:11
 52/105 anonim ***** válasza:
73%
Akkor hagy nézzük meg a tiédet is:)
2010. ápr. 26. 13:12
 53/105 anonim ***** válasza:
80%
Én nem vagyok elfogult, bár imádom a lányomat. És nekem ő a legszebb, de ha van nála szebb, én elismerem. Szerintem az első kislány (akin szerintem teljesen látszik, hogy az) a legszebb ezen az oldalon. Ő nagyon kis cuki! Viszont azt el kell mondjam, hogy nagyon rosszindulatú anyukák vannak, mert ha meglátják a lányomat, akkor mindig összesúgnak a hátam mögött, pofákat vágnak, mert mindegyiknél szebb. Vagyis inkább igazi babaarcú. Mostanában nagyon sok csúnyácska baba van, én mégsem mondtam soha senkinek, hogy csúnya a gyereke!
2010. ápr. 26. 13:13
 54/105 anonim ***** válasza:
80%
Nem nem.. :) Ha egyszer azt mondtam, az én titkom marad, akkor az marad. :)) Mindegyik baba nagyon édes és cuki egyébként! :) De hogy melyik a legszebb számomra közülük, azt tényleg nem mondom meg, bocsika :)
2010. ápr. 26. 13:14
 55/105 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 26. 13:14
 56/105 anonim ***** válasza:
80%
Én vagyok a "titkolózós". Én nem tudom, de én még soha életemben nem láttam csúnya babát... Szerintetek normális vagyok? Én egy elálló fülű, egérarcú, kopasz kismuksótól is el tudokj olvadni...
2010. ápr. 26. 13:15
 57/105 anonim ***** válasza:
67%

Nekem o a tokeletes:

[link]

Amugy ugyancsak o van a youtube-os videon is,csak ott meg picike volt.Most mar "nagy" lett.:)

2010. ápr. 26. 13:25
 58/105 anonim ***** válasza:
66%

Mondhattok akármit, nekem akkor is ő a legjobb képű kis pasi! :P :D B.

[link]

2010. ápr. 26. 13:35
 59/105 anonim ***** válasza:
80%
de hogy az első anyuka aki tett fel képet és dicsérték a babáját miért lett lepontozva??!! egyesek nagyon irigyek...tényleg aranyosak. egy baba van, amelyik nekem egyáltalán nem tetszik.
2010. ápr. 26. 13:59
 60/105 anonim ***** válasza:
67%
Nekem ő marad a legszebb mert az enyém: [link]
2010. ápr. 26. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!