na ennyit erröl,átment az egész valami versenyesdibe!én nem azért raktam fel képet a pindurról,h után azt olvasgassam:nekem ezt teszik,na és neked melyik?ez nem egy verseny és sajnálom,h már feltettem a képet!mindenki tudja,h a válasz egyértelmü:mindenkinek a sajátja a legszebb és aki mást mond az hazudik!
Soha nem jutna eszembe a gyerekem képét kirakni a netre, a nagyvilágba, ismeretlen embereknek!
2010. ápr. 26. 22:14
64/105 anonim válasza:
Sokat gyönyörködöm én is a kislányomban, aki 19 hónapos, és már születése óta rengetegen mondták, hogy nagyon szép. Volt vicces megjegyzés is ismerőstől: hogy lehet ilyen szép gyermeketek?!
Mostanában én is gondolkodtam azon, milyen különleges dolog az, hogy mindenkinek a saját gyermeke a legszebb... Sőt én az anyukámat is a legszebbnek látom, mert nagyon szeretem... Ez is csodás dolog... Pedig egyszerű, kedves, sugárzik belőle a szeretet.
2010. ápr. 26. 23:09
65/105 anonim válasza:
Szerintem mindegyik baba szép, még az is, amelyik esetleg nem igazi babaszépség, mert mindegyik baba egy igazi kis csoda, akármilyen is a külseje. Amúgy meg tökmindegy, hogy milyenek, rengeteget változnak majd, és egy csomó ronda felnőtt lesz belőlük. (egyébként nagyon sok gyönyörű gyerekkel találkoztam már, akik felnőtt korukra megcsúnyultak (szó szerint!), viszont sok nem szép gyerek gyönyörűvé kupálódott az évek folyamán. tehát nem jelent semmit, hogy ki milyen babaként, szerintem)
Amúgy felesleges versengeni, a lányom a legszebb, és kész:D:D:D:D
2010. ápr. 27. 01:02
66/105 anonim válasza:
Kedves 22:24-es! Azért lettél lepontozva, mert sok irigy anyuka van. Biztos a te kislányod szebb mint az övéké (tényleg nagyon szép, már írtam is), és ez nem tetszik nekik!
2010. ápr. 27. 13:01
67/105 anonim válasza:
22:24-es, nem talalom a valaszod! Es en nem pontoztalak le, nem szokasom. 22:43-as vagyok. A tobbieknek meg csak annyit uzenek, hogy szamomra az en lanyom a legszebb!!! Meg a nagyi szamara is o a legszebb
2010. ápr. 27. 22:24
68/105 anonim válasza:
Szerintem meg NINCS atlagos baba.
MINDEN baba egyedi!Egy kulon kis csoda.Meg egy ugyanolyan nincs belole.
Ugy hogy hulyeseg ilyet kijelenteni,hogy:csunya,atlagos,szep,legszebb baba.
Mindenkinek a sajatja a legszebb es ezert nem mondhatja a masik gyerekere,hogy atlagos.Megegyszer:NINCS ATLAGOS BABA!!!
10 honapos kisfiu anyukaja
2010. ápr. 28. 05:15
69/105 anonim válasza:
Igen, nekem Ő a legszebb, egyáltalán nem átlagos mások szerint sem, tehát nem elfogult vagyok, idegenektől is folyton azt hallom, hogy milyen szép. Fogalmam sincs, hogy kitől örökölte a szépségét, nem tőlem, az tuti....
2010. ápr. 29. 11:13
70/105 anonim válasza:
Hogy ti milyen hülyék vagytok ,nem az a fontos hogy egészséges legyen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!