Babád a legszebb az egész világon?
Figyelt kérdés
állítólag minden anyának a saját gyermeke a legszebb! :) én babád a legszebb a világon, érdekelne, hogy Ti is így vagytok-e ezzel?2010. ápr. 25. 22:15
41/105 anonim válasza:
42/105 anonim válasza:
oké, elimerem: LEHET, HOGY MÉGIS IGAZATOK VAN! én azt írtam, hogy tényleg szép a babám, szerintem is, idegenek szerint is, de nyilván nem a világ legszebb babája, de most azt mondom, hogy DE!!!! végignéztem a képeket, aranyosak, némelyik tényleg nagyon cuki, de arra gondoltam, hogy jójó, de az én fiam sokkal szebb!!! :D
43/105 anonim válasza:
Nekem speciel egy baba tetszik nagyon az itt linkeltek közül.. :) Bocsi, de a többi teljesen átlagos. Ennek ellenére nagyon szépek és aranyosak! :))
46/105 anonim válasza:
12:10 vagyok. Az az én titkom marad. :) Még egymásnak esnének a többi anyukák, ezt nem szeretném.
48/105 anonim válasza:
nem hinném
nem lesz belőle sértődés
50/105 anonim válasza:
Dehogynem! Még ha nem is írnák le, a többieknek biztos rosszul esne. Valószínűleg nekem is, ha nem az enyémre tenné valaki a voksát. :) De arra nem teheti senki, mert nem linkeltem képet. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!