Babád a legszebb az egész világon?
Figyelt kérdés
állítólag minden anyának a saját gyermeke a legszebb! :) én babád a legszebb a világon, érdekelne, hogy Ti is így vagytok-e ezzel?2010. ápr. 25. 22:15
11/105 anonim válasza:
Nagyon cuki baba! :) Enyém is ilyen kis huncut, és még ugyanilyen kevés haja van. :))
12/105 anonim válasza:
22:24-es: vegre megvan a volegenyjelolt!!!!:)))) tunderi kisfiu. Gratulalok es sok egeszseget kivanok hozza!
Amugy szamomra egyertelmuen a lanyom a legszebb.
13/105 anonim válasza:
22:24-es vagyok.Szerintem az emberek 95%-a elfogult.Én is az vagyok!!!!Én már láttam csúnya kisgyereket akire az anyja aztmondta,hogy gyönyörü.Neki ö a legszebb a világon.
14/105 anonim válasza:
Én vagyok az 5%, nem elfogult anyuka. :))
22:24-es, ezek szerint kisfiad van? Én kislánynak néztem :)) (de csak azért mert olyan szép kis bájos arcú).
15/105 anonim válasza:
22:24-es vagyok.KISLÁNYOM VAN!AKARUNK EGY KISFIÚT is de rá még 2 évet kell várnod KEDVES 22:43-as:-)))
16/105 anonim válasza:
Mindíg azt hittem, hogy csak a mi számunkra gyönyörű, de a kórházban már a csecsemős nővérek is el voltak tőle ájulva. Szóval azt hiszem, nemcsak udvariasságból mondja mindenki azt, hogy tényleg szép.
17/105 anonim válasza:
Tényleg aranyos. :) De sztem tök átlagos :)
18/105 anonim válasza:
Kedves utolsó!Melyikre irtad?
19/105 anonim válasza:
azt még megjegyezném, hogy ez nézőpont kérdése. barátnőm el van ájulva, hogy milyen szép a kisfia, én meg mikor megláttam élőben, hááát... oké, aranyoy meg nyilván szeretem, mert a barátnőm kisfia, de azt, hogy szép én nem mondanám rá. olyan fura hallgatni mikor ő meg áradozik, hogy az ő fia a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!