Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babád a legszebb az egész...

Babád a legszebb az egész világon?

Figyelt kérdés
állítólag minden anyának a saját gyermeke a legszebb! :) én babád a legszebb a világon, érdekelne, hogy Ti is így vagytok-e ezzel?
2010. ápr. 25. 22:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem meg ritka a szép baba,föleg a gyönyörü.Persze a fiam a legszebb:)de van nagyon sok szép baba,és elis ismerem ha látok.Viszon sok kis csunyácska is van.Persze h mindenkinek sajátja a legszebb.

Ö a fiam: [link]

2010. ápr. 29. 14:44
 92/105 anonim ***** válasza:
29%
13:18-as szerintem nem szép lány,nagy feje van,olyan átlag alatti.
2010. ápr. 29. 14:51
 93/105 anonim ***** válasza:
66%
Itt nem az volt a kérdés, hogy kinek tetszik a másik babája... Nem értem miért kell leszólni más gyerekét!? Már bocs az offért!
2010. ápr. 29. 14:56
 94/105 anonim ***** válasza:
71%
Én meg azt nem értem hogy mire jó ez a cirkusz,miért kell egyáltalán ilyen semmit mondó kérdést fel tenni.Miért kell itt pár hónapos gyerek külsejét kritizálni,annyira ostobák vagytok hogy szinte fáj.Nem győztök linkelgetni képeket hogy már pedig az én gyerekem a legszebb a másikénak meg nagy a feje meg átlag alatti meg mit tudom én mivel sértegetitek itt a piciket,hát szégyen amit műveletek.Én 10 éve voltam terhes de akkor még az számított hogy egészséges legyen a baba nem az hogy szép,meg hogy kinek milyen drága baba kocsija van meg a franc tudja hogy most mi a menő.Hogy jut egyáltalán ilyen az eszetekbe hogy egy kis babát kritizáljatok,szégyellje el magát aki egy kis baba külsejébe bármi kivetni valót talál.Lehet hogy tükörbe kellene nézni utána bántani egy kis babát,ostobák.
2010. ápr. 29. 15:36
 95/105 anonim ***** válasza:
57%

Utolso valaszolonak teljesen igaza van.

Ez olyan mint az oviba amikor az "en apukam erosebb mint a tied".Csak a szanalmas az,hogy itt FELNOTT EMBEREK csinaljak ugyanezt a gyerekekkel.

En ezert is nem linkeltem a sajatomrol.Az en gyerekemre senki ne irjon velemenyt!

Az egesz kerdes kukaba valo,pedig szepek a babak!!!

SZANALMAS!!!

Ja,igen lehet lepontozni!!!

2010. ápr. 29. 17:53
 96/105 anonim ***** válasza:
22%

Senki sem sértegette a másik fiát/lányát!Egyetlen egy ember van,aki ilyeneket mond egy gyermekre,hogy nagy a feje...és az ő lánya már szépségversenyeket is nyert!Szerintem ő csak kamu,hogy minket idegeljen!És csak azért tették föl a többiek a babák képét,hogy megmutassák a "közösségnek"!!!Ezt azért szabad!!!És persze,hogy mindenki azt mondja,hogy a sajátja a legszebb...aki nem ezt mondja vagy gondolja az vagy hülye vagy hazudik!!!!A szeretet széppé teszi a világ legcsúnyább emberét is!!!Ha szeretünk valakit,akkor nekünk ő a legszebb!NE FOGLALKOZZATOK AZZAL AZ 1 EMBERREL!!!!Ő csak azt akarja,hogy ezen veszekedjünk!!!!!!

Pl.:14:10,14:14,14:51!!!!Ez mind egy ember!!!És ha ezt olvasod,akkor kérünk húzzál innen szórakozni!!!!

2010. ápr. 29. 18:56
 97/105 anonim ***** válasza:
27%

14:02 vagyok

off: hihetetlen, hogy (nem csak) ezen a fórumon mindenki összeveszik, mire jó ez?

2010. ápr. 29. 19:12
 98/105 anonim ***** válasza:
78%
Hát tényleg szánalmas, hogy valaki kisbabákat szól le. Előzőnek: persze, hogy az ember zsebében kinyílik a bicska, ha egy 2 hónapos gyereket kritizál valaki. Egyébként szerintem aranyos dolog, hogy mindenki felteszi a babájáról a képet, de rosszat mondani a másik babáról, alig hittem a szememnek, amikor azokat a kommenteket olvastam......
2010. ápr. 29. 20:50
 99/105 A kérdező kommentje:
Anyukák, köszönöm a képeket!!!!! minden baba GYÖNYÖRŰ!!!!!
2010. ápr. 29. 22:26
 100/105 anonim ***** válasza:
27%
NEKEM NAGYON TETSZIK A 13.18-AS KISLÁNYA!
2010. ápr. 29. 23:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!