Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babád a legszebb az egész...

Babád a legszebb az egész világon?

Figyelt kérdés
állítólag minden anyának a saját gyermeke a legszebb! :) én babád a legszebb a világon, érdekelne, hogy Ti is így vagytok-e ezzel?
2010. ápr. 25. 22:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
79%
22:24-es: 22:43-as vagyok. Bocs, kicsit NAGYON felreneztem, de akkor is tunderi. Ha a fiad is ilyen aranyos lesz (2 EV MULVA!!), akkor tovabbra is el a lanyom (vagy inkabb az anyja?) ajanlata.:))) Meg csak 4 honaposak vagyunk, tehat a korkulonbseg se lesz nagy.
2010. ápr. 26. 01:29
 22/105 anonim ***** válasza:
38%
Igen,nekem is a kisfiam a legeslegszebb a vilagon:)
2010. ápr. 26. 05:09
 23/105 anonim ***** válasza:
65%
nekem is a gyerekeim a legeslegszebbek a vilagon!!!az utcan mindenki megallit mikor velem vannak!
2010. ápr. 26. 05:14
 24/105 anonim ***** válasza:
86%
minden Anyának a saját csemetéje a legszebb és ez így van rendjén!nekem is a kicsicsajszim a legszebb!mondjuk a szép ilyen esetben tényleg relatív!a Kerilányom pl:nem szép kiscsaj(az anyukájának igen)de viszont őt is nagyon szeretem!amikor még nem volt babám és a Kerilányom volt Kicsibaba akkor volt,h kérdezte az anyukája,h:Hát nem ő a legszebb a világ?mire én:de igen!most mondtam volna,h nem,mert nagy feje van(tényleg az van neki)!nem akartam megbántani a barátnöm,de most viszont tuti,h azt felelném,h nem,mert az én Kislányom a legszebb nekem:-))))
2010. ápr. 26. 06:05
 25/105 anonim ***** válasza:
88%
hüh,az elsö babásképnél én is azt hittem,h Kisfiú!bocsi,de ilyen kicsiknék nehéz még megmondani!a másik babótól meg nem voltam elájulva,de az anyukájának ő a legszebb
2010. ápr. 26. 06:08
 26/105 anonim ***** válasza:
44%

[link]

nekem ő a legszebb a világon.:)

amugy mindkét baba gyönyörű volt

2010. ápr. 26. 06:43
 27/105 anonim ***** válasza:
58%
hát ebből látszik mennyire elfogultak az anyukák, az első annyira szép hogy fiúnak látszik, a második bamba, a harmadik még a leghelyesebb.nagyon nagyon ritkán látni szabályos babaszépséget.
2010. ápr. 26. 07:41
 28/105 anonim ***** válasza:
46%

Nekem az én kisfiam a legszebb, azt nem mondom, hogy az egész világon, de tény, hogy ha más babája lenne, akkor is elismerném, hogy nagyon szép kis pofázmánya van. :)

Itt van róla három kép:

[link]

[link]

[link]

B.

2010. ápr. 26. 09:02
 29/105 anonim ***** válasza:
66%
Itt mindenki nagyon szerencsés, mert övé lehet a világ második leggyönyörűbb babája ;) természetesen a lányom az első helyezett. EZt teljesen objektívan kijelenthetem :)
2010. ápr. 26. 09:04
 30/105 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon aranyosak a képek, tényleg minden baba szép.

Ettől függetlenül Nekem az én lányom a legszebb, pedig elállnak a fülei, de akkor is.

2010. ápr. 26. 09:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!