Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti szoktátok néha csak hagyni...

Ti szoktátok néha csak hagyni a babát sírni?

Figyelt kérdés
Amikor már megvolt a kaja (tápszer), a szoptatás (kevés tejem van, de azt kiszopizza), a séta a friss levegőn, a büfiztetés, a tea, a ringatás, pocak simogatás, tisztába tevés, kapott cumit is, és így elalszik a karomban, lerakom a kiságyba és megint üvölt. Ilyenkor már nincs ötletem, hagyom, hadd sírjon. Olyan negyed óra alatt álomba sírja magát. Ez általában minden délután megismétlődik, napközben meg este általában evés vagy séta után elalszik. Szerintetek baj ha hagyom kibőgni magát? Ti szoktátok csinálni?
2016. szept. 20. 15:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%

Itt a baba korán van a hangsúly,hiszen két hetes!Nem csinálod jól,tényleg nem!Persze,látszólag semmi baja,de ő a sírásával kommunikál azaz jelez neked,hogy valami nem oké.Miért nem segítesz rajta?Miért hagyod,hogy ő intézze el magának azzal,hogy szerencsétlen álomba sírja magát,mert egy ilyen pici baba attól is elfárad,ha nézelődik!

Ilyenkor szokott kialakulni a hasfájás is,figyeld meg,nem-e ez a baj.Egyértelmű jelei vannak.

És tényleg ne felejtsd el,nem 1 éves kisgyerekről van szó,pár napja még benned élt!

Ne hagyd sírni,borzasztó ezt olvasni.

2016. szept. 21. 10:41
 22/25 anonim ***** válasza:
49%

Jézusom. Soha egy percnel tovább nem hagytam sírni a lanyomat, azt is csak akkor, ha épp a klotyon ültem, és nem tudtam azonnal ugrani. 14 hónapos elmúlt, most sem hagyom. Persze most már hisztizik, de akkor se otthagyom ordítani tehetetlenül, hanem megnyugtatom. De bakker, egy két hetes baba nem hisztizik, neki baja van! Te vagy az anyja, neked kéne megvigasztalnod, segítened rajta, erre otthagyod, hogy álomba sírja magát. Gyönyörű.

És igen, lehet csak a közelségedre vágyik, nekik az nagyon kell! Semmi se lehet olyan fontos, mint a gyerek, nehogymar ne legyen erre idő. Az eszem megáll.

2016. szept. 21. 15:25
 23/25 A kérdező kommentje:

Már 2 hónapos, és bizony ha sír,akkor akkor is uvolt,ha kezben van. Ilyenkor nem lehet mit csinalni. Azert jo h van akinek ezek szerint SOSE sir a csecsemoje (nyilvan),mert mindig kezben van.

Szerencsere viszonylag nyugodt baba, napi egy nagyobb sirast nyom ( es olyankor mindegy neki, h kezben,babakocsiban,kisagyban van, eneklek neki, ringatom, verset mondok,setalok- bog es kesz), aztan vege. Ja, egeszseges is. Anyukamtol is megkerdezgem, hagyott-e minket sirni. Azt mondta, persze. Erdekes modon nem ment tonkre az eletem:D

Szoval gratula annak akinek "hazhoz jon a kaja", en elasnam magam ha meg a haziasszonyi teendoimet se latnam el mert 0-24ben hurcolom a gyereket, akinek amugy neha csak arra van szuksege, h kibogje magat.

2016. okt. 24. 15:21
 24/25 anonim ***** válasza:
48%

Arra van szüksége, hogy kibőgje magát.... kész vagy...

Az eszedbe sen jutott, hogy hasfájós és amíg kínozzák a szelek és nem tud a tápszer megemésztődni, addig sír? És ilyenkor jobban esne neki, ha valaki ott lenne vagy ha kipróbálnátok hasfajas elleni szereket/praktikákat?

2016. okt. 24. 15:39
 25/25 anonim ***** válasza:
63%

Ha valakinek a háziasszonyi "karrier" előbbrevaló, mint az, hogy az ANYJA legyen a gyereknek, az elég szánalmas. Szegény gyerek...

(És hogyne hatott volna rád, hogy anyád sírni hagyott: EQ, IQ halott vagy)

2016. okt. 24. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!