Ti szoktátok néha csak hagyni a babát sírni?
na mármost le lehet pontozni nyugodtan, meg lehetek én a világ legrosszabb anyukája, DE!
tapasztalat, h a 1,5hónapos gyerek si tud hisztizni, csak hogy karban legyen…
leteszi az ember, elkezd üvölteni (könnycsepp sem mindig van), s amikor látja, h közeledek felé, kinyújtom a kezem, s már majdnem hozzáértem, h felvegyem, egyből elhallgat…. majd ismét hátrálok és elkezd ordítani.
Nyilván nem jó a gyerek, ha sokáig sír, DE! kérdem én: egy több hónapos, nagyobb babánál hogy lehet azt megoldani, h egész nap karban legyen? Fizikailag sem bírja az ember.
Nem baj az, ha kicsit hagyod sírni, ha az valóban hiszti, h vedd fel és karban legyen.
nyilván ha fáj vmi és az a baja, akkor másképp sír és észre fogod venni.
Elnézést, amíg írtam a választ, addig érkezett még komment, most olvasom, h 2 hetes...
ne hagyd sokáig sírni, mert belázasodik, stb...
Neked se kellett volna még gyerek...
Mondjuk kösd magadra, vegyél elég üveget, hogy elég legyen egyszer mosogatni, a szaros pelenkát meg minek hurcolod? Miért nem a pelenkázónál van a kuka? Tedd uzsonnás zacskóba és úgy a kukába, ha ennyire finnyás vagy a szagokra.
Soha nem hagytam ilyen piszlicsáré okok miatt sírni. Ennyi idősen egész nap mellettem aludt két szoptatás között. "Kinőtte", nem lett matrica attól hogy kielégítettem a közelségre való igényét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!