Titeket nem bosszant, ha a barátnőd kisgyereke lerombolja a lakásodat, mert a barátnőd nem képes rászólni?
10:36-os valaszolonak teljesen igaza van.
Az elso oldal valaszadoi vagy olvasni nem tudnak vagy ertelmezni.
VENDEGSEGROL van szo es NEM az otthonrol(gyengebbek kedveert).
A mi szomszedunkba van egy olyan idos baba mint az enyem(9 honaposak).
Multkor atjottek hozzank.
A fiam elvett valamit ami a kisfiutol amivel eppen jatszott,en eppen a konyhaba voltam es hallottam,hogy az anyuka ra szol a fiamra.Nem bantam,jol tette az en fiam se vegye el mas jatekat.Mondjuk az mas dolog,hogy amikor az o fia vette el az en fiamtol akkor nem szolt a fiara.De megtettem helyette en es nem sertodesbol mert elotte raszolt a fiamra!Ez szerintem igy korrekt.
Az en fiam itthon azt csinal amit akar(persze kozbe figyelem) de vendegsegbe nem!Viszek neki jatekokat,ennyi.
Multkor meg vendegsegbe voltunk ahol 20 honapos a kislany.Tobbszor is megutotte a kisfiamat,maszas kozbe a foldre lokte ugy,hogy szegenyem mar sirt.A szulok ott nem fegyelmeznek sot nevettek rajta de en szepen rendbe raktam,mondvan:meg ne lassam megegyszer,hogy megutod".Szegeny ferjem is alig tudott uralkodni magan,hogy ne szoljon be nekik.
Szerintem ok se hivnak meg tobbszor...
Ha az en fiam mondjuk a konektorhoz kozelit es mondom,hogy NEM akkor mar tudja,hogy azt nem szabad.El is megy onnan.Csak neveles kerdese.Nem attol jo szulo valaki,hogy mindent megenged a gyerekenek.Sot azzal csak a gyerekenek art.
Mi 9-en vagyunk testverek,eleg rovid porazon lettunk fogva de nem banom.Mindegyikunk rendes,tisztesseges felnott lett es halat adok a szuleimnek amiert akkor nem engedtek meg mindent.Gyerekkent persze nem ertettuk de most erezzuk ennek a pozitiv oldalat.
En azt tanacsolom,hogy szolj ra.Ha a baratnod megsertodik akkor el lehet neki magyarazni,hogy ez a te hazad es itt az van amit te mondasz.Ha nem tetszik neki akkor nem igazi baratno.
Arra a mondatra reagalnek meg,hogy:"Miert kell egy 1 evessel vendegsegbe menni.Lehet menni a jatszoterre is"
Most attol,hogy kisgyereke van valakinek otthon kell ulnie?Ez most komoly?Es telen amikor hideg es ho van akkor mit er a jatszoter?De lehet nyaron is eso meg hideg ido.Mi gyakran megyunk,most vasarnapra is meghivast kaptunk.Eszunkbe se jut vissza mondani mert a gyerek meg csak 9 honapos.Mar ne is haragudj de ez nevetseges.
Bocsi,hogy hosszu lett.
9,5 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!