Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket nem bosszant, ha a...

Titeket nem bosszant, ha a barátnőd kisgyereke lerombolja a lakásodat, mert a barátnőd nem képes rászólni?

Figyelt kérdés
Konkrétan arról van szó, hogy átjött egyik nap a barátnőm a kisgyerekével, aki 1 éves múlt, már ezerrel mászik, pakol stb,. az én babám még csak fél éves, ő még csak békésen ül egyhelyben... viszon a barátnőm babája szétrombolta a nappalit, kirángatta a könyveket, a méregdrága erősítőt összevissza állítgatta-tekergette, a végén már a tv-nek esett volna neki, amikor felajánlottam, hogy inkább menjünk sétálni..:(( Nem értem, hogy egyes anyukák miért nem veszik észre magukat. Én, ha majd vendégségbe megyünk, biztos nem fogom ezt megengedni a babámnak.
2010. ápr. 23. 10:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%
11,36-osnak.biztos,hogy van neked gyereked?azért enyhén szólva flúgoság amit csinálsz.ha vendégségbe megyünk mindig megkérdezem mit szabad és mit nem.hogy feleslegesen ne frusztráljam a gyereket sem.de ahogy olvasom akinek nincs gyereke,vagy már nagy azok az emberek sokkal megértöbek,mint ti.veszélyes dolgokat én sem engedek meg de amit a házigazda megenged azt miért ne.és még sosem volt rossza tapasztalatom.mindig találtunk érdekes játékot még nem gyerekes családnál is.de vannak itt anyukák akikhez még gondolatban se mennék.első gyerekes,csak az én gyerekem a legjobb gyerekes anyukák.
2010. ápr. 23. 13:20
 22/23 anonim ***** válasza:
30%
12:33, és 13:20-as KEDVES SZÜLŐK nem majd megengedem a gyerekemnek hogy más beteg taknyos gyerek után szájába vegyen dolgokat.persze hogy lemosom letörölöm. ugylátszik ti nem, nembaj az én gyerekem nem is volt beteg még SOHA. amugy hála istennek ilyenfajták nem jönnek hozzánk csak JOL NEVELT GYEREKESEK. mindegy nem kivánom tovább kommentálni az ilyen szülőket mint ti.
2010. ápr. 23. 14:52
 23/23 anonim ***** válasza:
89%

10:36-os valaszolonak teljesen igaza van.

Az elso oldal valaszadoi vagy olvasni nem tudnak vagy ertelmezni.

VENDEGSEGROL van szo es NEM az otthonrol(gyengebbek kedveert).

A mi szomszedunkba van egy olyan idos baba mint az enyem(9 honaposak).

Multkor atjottek hozzank.

A fiam elvett valamit ami a kisfiutol amivel eppen jatszott,en eppen a konyhaba voltam es hallottam,hogy az anyuka ra szol a fiamra.Nem bantam,jol tette az en fiam se vegye el mas jatekat.Mondjuk az mas dolog,hogy amikor az o fia vette el az en fiamtol akkor nem szolt a fiara.De megtettem helyette en es nem sertodesbol mert elotte raszolt a fiamra!Ez szerintem igy korrekt.

Az en fiam itthon azt csinal amit akar(persze kozbe figyelem) de vendegsegbe nem!Viszek neki jatekokat,ennyi.

Multkor meg vendegsegbe voltunk ahol 20 honapos a kislany.Tobbszor is megutotte a kisfiamat,maszas kozbe a foldre lokte ugy,hogy szegenyem mar sirt.A szulok ott nem fegyelmeznek sot nevettek rajta de en szepen rendbe raktam,mondvan:meg ne lassam megegyszer,hogy megutod".Szegeny ferjem is alig tudott uralkodni magan,hogy ne szoljon be nekik.

Szerintem ok se hivnak meg tobbszor...

Ha az en fiam mondjuk a konektorhoz kozelit es mondom,hogy NEM akkor mar tudja,hogy azt nem szabad.El is megy onnan.Csak neveles kerdese.Nem attol jo szulo valaki,hogy mindent megenged a gyerekenek.Sot azzal csak a gyerekenek art.

Mi 9-en vagyunk testverek,eleg rovid porazon lettunk fogva de nem banom.Mindegyikunk rendes,tisztesseges felnott lett es halat adok a szuleimnek amiert akkor nem engedtek meg mindent.Gyerekkent persze nem ertettuk de most erezzuk ennek a pozitiv oldalat.

En azt tanacsolom,hogy szolj ra.Ha a baratnod megsertodik akkor el lehet neki magyarazni,hogy ez a te hazad es itt az van amit te mondasz.Ha nem tetszik neki akkor nem igazi baratno.

Arra a mondatra reagalnek meg,hogy:"Miert kell egy 1 evessel vendegsegbe menni.Lehet menni a jatszoterre is"

Most attol,hogy kisgyereke van valakinek otthon kell ulnie?Ez most komoly?Es telen amikor hideg es ho van akkor mit er a jatszoter?De lehet nyaron is eso meg hideg ido.Mi gyakran megyunk,most vasarnapra is meghivast kaptunk.Eszunkbe se jut vissza mondani mert a gyerek meg csak 9 honapos.Mar ne is haragudj de ez nevetseges.

Bocsi,hogy hosszu lett.

9,5 honapos kisfiu anyukaja

2010. ápr. 23. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!