Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem gondoljátok, hogy jó...

Nem gondoljátok, hogy jó lenne összefogni? Akinek nincs segítsége, de van 1-2 kisgyereke?

Figyelt kérdés
17 hós kislány anyukája vagyok és arra gondoltam: jó lenne összefogni egy másik, olyan anyukával, akinek hasonló korú1-2 gyereke van. Hogy egy héten lenne 2-3 szabad órája neki is nekem is. Olyankor csak az egyik játszik a játszótéren. Vagy valami hasonló? 5 éve lakom Bp-en a 15. ker-ben. Egy ideje figyelem az anyukákat a játszótéren, sőt beszélgetek is velük, de eddig nem találtam társra(igaz, hogy konkrétan nem kérdeztem).
2011. szept. 16. 01:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem jo otlet, el lehetne szaladni fodraszhoz vagy dokihoz stb. Velem nem mukodne, messze vagyok toletek. De miert nem kerdezed meg azokat, akik ott laknak a kozeledben, akik ugyanarra a jatszoterre jarnak? Tavolabb lakokkal nehezebb lenne osszehozni.

Bar a fene tudja, en azert eloszor csak osszebaratkoznek annyira, hogy egymashoz felugrunk - mert akkor latom a lakasan, hogy mennyire tiszta vagy egyutt el-e valaki "veszelyes" emberrel pl reszeges teso vagy akarmi. De maga az otlet jo :)

2011. szept. 16. 05:30
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon régóta gondolkozom ezen én is.De itt a környékünkön (XX.ker.) úgy látom,nem igazán számíthatok ilyesmire...Talán a XIX.kerületben,Kispesten találok olyan anyukát,akinek szintén segítségre van szüksége!De ez tényleg nagyon jó ötlet!Ha közelebb laknál,én benne lennék,mert nagy szükségem lenne rá(d)!!!Remélem,találsz valakit magadnak! :-)
2011. szept. 16. 07:23
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Aki lát benne fantáziát írja meg hol lakik, hátha vannak közeliek.
2011. szept. 16. 07:32
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
Ez nagyon jó ötlet, de nekem még kisebb a babám, nem játszóterezünk még és a közeledben sem vagyunk. 5 hónapos, de én is keresek "társakat". 12.kerületben lakunk, ha van valaki.....
2011. szept. 16. 10:57
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Sziasztok! Nekünk még csak 3 hónapos a babánk, nem is szeretném, ha más vigyázna rá, de jó lenne egy beszélgetőpartner, egy kb azonos korú babával. Érden lakunk, parkvárosban.
2011. szept. 19. 21:21
 6/21 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

XV.kerületben lakom, 17 hónapos lesz a kisfiam! Melyik játszóra jártok? Mi mondjuk nagyon sokat jövünk-megyünk a vidéki nagyszülőkhöz, unokatesókhoz.Véglegesen óvoda kezdés előtt "nyugszunk le". Utána úgy is kezdődik Nekem is újra a munka, de lehet a kistesó közbeszól! :D

Ki a védőnőd, doktornőd? Lehet már találkoztunk is!

2011. szept. 19. 22:11
 7/21 anonim ***** válasza:
77%

Sziasztok!

Január-február környékén költözünk a XV. kerbe.

Még nem ismerek ott senkit... :o)

Bár a IV-ben meg sok a barát, úgyhogy nem lesznek messze.

Az enyémek már kicsit nagyobbak: 2 és 4. És útban a harmadik... :o)

2011. szept. 19. 22:32
 8/21 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Merre laktok? Mi a piros iskola környékén. (Neptun suli)

2011. szept. 19. 22:39
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

szia

az én lányom 19 hós. a fiam 4 éves.

nekünk is jól jönne néha a segítség, és szívesen segítek én is.

És 15 kerületben lakunk.

Ti melyik játszóra jártok?

2011. szept. 19. 23:00
 10/21 anonim ***** válasza:
85%
Mi már kipróbáltuk ezt a sógornőmmel, csak az a baj, hogy egyikünk gyereke sem maradt el a másik anyjával :((( (1 és 3 évesek most).
2011. szept. 19. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!