Nem gondoljátok, hogy jó lenne összefogni? Akinek nincs segítsége, de van 1-2 kisgyereke?
Szerintem jo otlet, el lehetne szaladni fodraszhoz vagy dokihoz stb. Velem nem mukodne, messze vagyok toletek. De miert nem kerdezed meg azokat, akik ott laknak a kozeledben, akik ugyanarra a jatszoterre jarnak? Tavolabb lakokkal nehezebb lenne osszehozni.
Bar a fene tudja, en azert eloszor csak osszebaratkoznek annyira, hogy egymashoz felugrunk - mert akkor latom a lakasan, hogy mennyire tiszta vagy egyutt el-e valaki "veszelyes" emberrel pl reszeges teso vagy akarmi. De maga az otlet jo :)
Szia!
XV.kerületben lakom, 17 hónapos lesz a kisfiam! Melyik játszóra jártok? Mi mondjuk nagyon sokat jövünk-megyünk a vidéki nagyszülőkhöz, unokatesókhoz.Véglegesen óvoda kezdés előtt "nyugszunk le". Utána úgy is kezdődik Nekem is újra a munka, de lehet a kistesó közbeszól! :D
Ki a védőnőd, doktornőd? Lehet már találkoztunk is!
Sziasztok!
Január-február környékén költözünk a XV. kerbe.
Még nem ismerek ott senkit... :o)
Bár a IV-ben meg sok a barát, úgyhogy nem lesznek messze.
Az enyémek már kicsit nagyobbak: 2 és 4. És útban a harmadik... :o)
Szia!
Merre laktok? Mi a piros iskola környékén. (Neptun suli)
szia
az én lányom 19 hós. a fiam 4 éves.
nekünk is jól jönne néha a segítség, és szívesen segítek én is.
És 15 kerületben lakunk.
Ti melyik játszóra jártok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!