Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érte már valami apróbb,...

Érte már valami apróbb, nagyobb baleset a babátokat?

Figyelt kérdés
Pl. leesett az ágyról, megevett valamit, stb. Elsősorban kisebb babák, egy év körüliek érdekelnének. Ti voltatok a hibásak? Vagy szimpla baleset volt? Hogy dolgoztátok fel?
2010. ápr. 22. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

-1 évesen elesett, a küszöbbe verte a fejét. Hatalmas!! pukli lett a homloka közeén, kb 1 hónap kellett, hogy elmúljon.

-Másfél évesen magára borította az ecetet, a szája-bőre, mindene, hol érte kifehéredett, kiszáradt, halálra rémültem.. Gyorsan vittem lezuhanyozni a bőréről, aztán megnyugodott.

-3 évesen becsapta az ajtót az ujjával együtt, belilult és 3-szorosára dagadt, szerencsére nem tört el.

-Egy éves kora körül ő is kiesett az etetőszékből, pedig ketten álltunk ott, de nem lett baja akkor sem, épp a védőnő volt látogatóban.. :S

Többször esett már el úgy, hogy vérzett a szája, de hamar elmúltak és egyik sem volt vészes.

Mostanában ha neki szalad valaminek és kong a buksija, már észre sem veszi....

Szerencsére kórházba még nem kerültünk, remélem nem is fogunk.

Én 3 éves korom körül a forró teát borítottam magamra, hónapokig kellett kötözésre járnom és a mai napig látszik a nyoma. Az unokatesóm kivasalta a kezét, neki tettek is rá bőrt a combjáról. A férjemnek a mozgólépcső fogai vágták le félig az ujját gyerekként, szerencsére sikerült visszavarrni. Az anyukámnak az ajtó csípte be, azóra is hiányos az az ujja:(

Ami a fiamat érinti, az összes balesetét nehezen dolgoztam fel, nagyon megijedek, ha csak veszélyes a környék, pl az asztal mellett táncol (pedig kör alakú), ő meg csak kinevet...

Szerintem ezt nem lehet megszokni.

2010. ápr. 23. 13:28
 12/12 ROUGE77 válasza:
9%
az enyém 3 hónapos ma érte első balesete. éppen a rendelőbe indultunk s ahogy megindultam vele kibukott a hordozóbol,hasra esett. Az a mózeskosár fajta hordozó van. szerencsére kisebb sérüléssel megusztuk,a szája lett bibis, meg a felső belső inye sérult meg,pár öltéssel elláták. ha hiszitek ha nem én jobban megijedtem mint ő.kis idő mulva már vigyorgott.sok idő kell nekem mire feldolgozom,féltem pont az ilyesmiktől erre puff... Tanulság,hogy nem árt kétszer is ellenőrizni hogy a kar visszapattant e a hejére, s ,soha se siessünk amikor behivnak a rendelőbe.
2015. jan. 15. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!