Szerintetek a párom szégyenli a babánk? Megszakad a szívem.
Tervezett baba volt, de mindketten tudjuk, hogy én jobban akartam hogy legyen. Ennek ellenére ő beleegyezett a próbálkozásba. Nemrég született meg, és senkinek nem dicsekszik róla, azt se akarta hogy a facebookra egy kis értesítőt kirakjak, hogy tudassam a távoli ismerősökkel is, hogy megszületett. De szerintem az én facebookomra azt rakok ki, amit szeretnék (nem használom szinte soha, évente kb 1 posztom van, pl diplomaosztóról kép, vagy ilyesmiről). Kiraktam ma egy képet róla, és hogy mennyivel született és mikor, és megjelöltem rajta a párom. És elmentünk sétálni a babával, és mire hazaértem kitörölte a jelölést. Ma nincs is itthon, el kellett mennie délután és majd csak holnap jön, de ez nagyon megbántott.
Nem mesél róla senkinek, nem dicsekszik, olyan mintha szégyenlené, hogy él. Úgy érzem megszakad a szívem, félek hogy a babám apa nélkül fog felnőni.
Sajnos nem ez az egyetlen ilyen eset, amiből ezt szűröm le, csak ez a legutolsó ami történt, és eléggé kiakasztott. Szerintetek szégyenli? Vagy ti mire gondolnátok ebből?
Pfuu, vagy kamu vagy iszonyatosan buta vagy...
Ne haragudj, de te megbeszélésnek tartod az abbahagytam a gyógyszert old meg vagy itta gyerek??? Most komolyan...
Hmmm. Miért is szültél egy gyereknek?! Mert a kedves párod pl. problémamegoldás tekintetében óvodás szinten mozog.
23 évesen pedig megértem, hogy NEM akart gyereket - bár ezt így meg kellett volna mondania, nem hazudoznia róla.
Kedves Kérdező,
két olyan pár is van a barátaink közt, ahol a férfi nem akar gyereket, és hidd el, az a férfi, aki nem akar, annak nem is lesz! Mert ők aztán tényleg halálosan komolyan veszik a védekezést.
Aki itt most azt állítja, hogy belekényszerítetted a párodat a gyerekvállalásba, attól megkérdezném, hogy és azt hogy lehet? Talán a kérdező fogott fegyvert a fejéhez? Ő nem önként volt ott, mikor a gyerek megfogant?
Egy 23 éves emberről beszélünk, akarata és felelőssége teljes tudatában. Sajnálom, hogy ezt mondom, de szerintem a te párod egy gyáva, sunyi, lusta, lump gazember, aki még arra sem volt képes, hogy ezt a gyerekkérdést még a terhességed előtt tisztességesen megbeszélje veled, mint felnőtt a felnőttel, ill. hogy bármit is tegyen a nem kívánt terhesség érdekében.
Nem értem miért oltogatják kérdezőt. Az nem indok, hogy valakit azért ne érdekeljen a saját gyermeke, mert hamarabb jött, mint akarta.
Egy kisemberről van szó, az ő vére is!
Az az összes bűne a babának, hogy megérkezett? Nehogymár ez mentesítsen egy nemtörődöm apát.
Soha nem fogom a férfiakat megérteni szerintem.soha meg nem tagadnám a gyermekem.
nem a gyerek hibás, hanem a kérdező, ráerőltette a párjára, amikor nem akarta, de a párja is hibás, mert nem védekezett.
és ki szív? a gyerek, megint, mert csonka családja lesz, ahol anyuka önző, apuka meg nem akarta hogy megszülessen
nem baj, valakinek el kell tartni a pszichológusokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!