Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek a párom szégyenli...

Szerintetek a párom szégyenli a babánk? Megszakad a szívem.

Figyelt kérdés

Tervezett baba volt, de mindketten tudjuk, hogy én jobban akartam hogy legyen. Ennek ellenére ő beleegyezett a próbálkozásba. Nemrég született meg, és senkinek nem dicsekszik róla, azt se akarta hogy a facebookra egy kis értesítőt kirakjak, hogy tudassam a távoli ismerősökkel is, hogy megszületett. De szerintem az én facebookomra azt rakok ki, amit szeretnék (nem használom szinte soha, évente kb 1 posztom van, pl diplomaosztóról kép, vagy ilyesmiről). Kiraktam ma egy képet róla, és hogy mennyivel született és mikor, és megjelöltem rajta a párom. És elmentünk sétálni a babával, és mire hazaértem kitörölte a jelölést. Ma nincs is itthon, el kellett mennie délután és majd csak holnap jön, de ez nagyon megbántott.

Nem mesél róla senkinek, nem dicsekszik, olyan mintha szégyenlené, hogy él. Úgy érzem megszakad a szívem, félek hogy a babám apa nélkül fog felnőni.

Sajnos nem ez az egyetlen ilyen eset, amiből ezt szűröm le, csak ez a legutolsó ami történt, és eléggé kiakasztott. Szerintetek szégyenli? Vagy ti mire gondolnátok ebből?

2016. aug. 18. 20:59
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, hogy nem vetted komolyan, ezt a gyereket o meg nem akarta...varni kellett volna par evet.
2016. aug. 18. 21:08
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Talán korai volt mèg neki ez a baba. Hisz irod, hogy ő úgy beleegyezett.
2016. aug. 18. 21:10
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom,fiatal lehet ő még ehhez. Vagy tényleg van valakije,vagy még nem dolgozta fel,ezt az egész "apa lettem" témát... szerintem.
2016. aug. 18. 21:12
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Elég egyértelmű a dolog. Egy gyerek érkezése egy stabil kapcsolatot is megingat.

Nálatok egy instabil, szakítás szélén álló kapcsolatba vállaltatok gyereket, félig-meddig remélve, hogy valamilyen mágikus módon rendezi a kapcsolatot. Nem fogja. Sőt.

Tőled távolodik, a gyerek pedig kötelék, ezért ezt a köteléket próbálja lazítani. A kapcsolatotok válságban van, a gyerekkel kapcsolatos viselkedése csak tünet, nem ok.

2016. aug. 18. 21:22
 15/46 A kérdező kommentje:
Sajnos én is úgy érzem, hogy nem lesz jövője a kapcsolatunknak. Pedig én dolgoznék rajta, szeretjük egymást, csak ő nem hajlandó tenni érte, hogy megmentsük a kapcsolatunk. Egyedül meg hiába akarok én javítani a dolgokon.
2016. aug. 18. 21:44
 16/46 anonim ***** válasza:
48%

Valaki telebeszéli a fejét szerintem és alulértékeltetik vele a család jelentőségét.

Vagy haverok vagy nő.

De hogy befolyás alatt áll az szerintem holtbiztos.

2016. aug. 18. 21:44
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk is ez volt a kicsi születèse után. Igaz pár èvvel idősebbek vagyunk nálatok. A fiam apját nagyon megviselte ez az egèsz, nehezen rázódott az új szerepèbe, hiába vártuk nagyon a kicsit. Èn nagyon megèrtő voltam vele, sokat olvastam arról,hogy mikèpp èlik meg a fèrfiak ezt az időszakot.S bár a fiunkat a hónapok alatt megszerette(büszke rá,dicsekszik vele:)), a kapcsolatunkat szètzilálta a meg nem beszèlt/ki nem mondott èrzelmek hada. Az első hónapokban gyakorlatilag magamra hagyott, minden törekvèsemet hárította, most 1,5 èves lesz a kicsi,ès költözünk...

Szerintem nem tud mèg azonosulni az apával,akit elvársz hogy legyen. Biztosan meg fogja szeretni. Ha nem beszèlitek meg a gondjaitokat, a ti kapcsolatotok jövője is erősen kètsèges.

2016. aug. 18. 22:06
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Hu, szerintem nagyon nagyon fiatal volt o meg a babahoz. Biztos van olyan ferfi, aki 23 evesen keszen all, de nagyon ritka. Raadasul nem is onszantabol akarta, inkabb csak rabolintott. Az eddigi kommentjeidbol teljesen az jon le nekem, hogy ez egy halalra itelt kapcsolat, de nem azert, mert nem akarja facebookon mutogatni a babat. Eleve az volt, a baba csak ratett egy nagy lapattal.
2016. aug. 18. 22:06
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Azért az akarja és a beleegyezett a próbálkozásba közel sem ugyanaz!

Szerintem nem akarta,mondjuk akkor mondhatta volna,hogy nem és kész!

A számára könnyebbik utat választotta,de egyben ez a szrabbik út is!

2016. aug. 18. 22:14
 20/46 anonim ***** válasza:
48%
Sztem csajozik.
2016. aug. 18. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!