Szerintetek a párom szégyenli a babánk? Megszakad a szívem.
Tervezett baba volt, de mindketten tudjuk, hogy én jobban akartam hogy legyen. Ennek ellenére ő beleegyezett a próbálkozásba. Nemrég született meg, és senkinek nem dicsekszik róla, azt se akarta hogy a facebookra egy kis értesítőt kirakjak, hogy tudassam a távoli ismerősökkel is, hogy megszületett. De szerintem az én facebookomra azt rakok ki, amit szeretnék (nem használom szinte soha, évente kb 1 posztom van, pl diplomaosztóról kép, vagy ilyesmiről). Kiraktam ma egy képet róla, és hogy mennyivel született és mikor, és megjelöltem rajta a párom. És elmentünk sétálni a babával, és mire hazaértem kitörölte a jelölést. Ma nincs is itthon, el kellett mennie délután és majd csak holnap jön, de ez nagyon megbántott.
Nem mesél róla senkinek, nem dicsekszik, olyan mintha szégyenlené, hogy él. Úgy érzem megszakad a szívem, félek hogy a babám apa nélkül fog felnőni.
Sajnos nem ez az egyetlen ilyen eset, amiből ezt szűröm le, csak ez a legutolsó ami történt, és eléggé kiakasztott. Szerintetek szégyenli? Vagy ti mire gondolnátok ebből?
Elég egyértelmű a dolog. Egy gyerek érkezése egy stabil kapcsolatot is megingat.
Nálatok egy instabil, szakítás szélén álló kapcsolatba vállaltatok gyereket, félig-meddig remélve, hogy valamilyen mágikus módon rendezi a kapcsolatot. Nem fogja. Sőt.
Tőled távolodik, a gyerek pedig kötelék, ezért ezt a köteléket próbálja lazítani. A kapcsolatotok válságban van, a gyerekkel kapcsolatos viselkedése csak tünet, nem ok.
Valaki telebeszéli a fejét szerintem és alulértékeltetik vele a család jelentőségét.
Vagy haverok vagy nő.
De hogy befolyás alatt áll az szerintem holtbiztos.
Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk is ez volt a kicsi születèse után. Igaz pár èvvel idősebbek vagyunk nálatok. A fiam apját nagyon megviselte ez az egèsz, nehezen rázódott az új szerepèbe, hiába vártuk nagyon a kicsit. Èn nagyon megèrtő voltam vele, sokat olvastam arról,hogy mikèpp èlik meg a fèrfiak ezt az időszakot.S bár a fiunkat a hónapok alatt megszerette(büszke rá,dicsekszik vele:)), a kapcsolatunkat szètzilálta a meg nem beszèlt/ki nem mondott èrzelmek hada. Az első hónapokban gyakorlatilag magamra hagyott, minden törekvèsemet hárította, most 1,5 èves lesz a kicsi,ès költözünk...
Szerintem nem tud mèg azonosulni az apával,akit elvársz hogy legyen. Biztosan meg fogja szeretni. Ha nem beszèlitek meg a gondjaitokat, a ti kapcsolatotok jövője is erősen kètsèges.
Azért az akarja és a beleegyezett a próbálkozásba közel sem ugyanaz!
Szerintem nem akarta,mondjuk akkor mondhatta volna,hogy nem és kész!
A számára könnyebbik utat választotta,de egyben ez a szrabbik út is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!