Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni, megszakad a...

Mit lehet tenni, megszakad a szívem, annyira fáj az 1 hetes babám pocija?

Figyelt kérdés
Vettünk ma Espumisant, minden 2. etetéskor kapott 10 cseppet (eddig 2 etetés előtt), de nem tapasztaltunk eddig javulást. Tornáztattam is, de semmi puki, csak sír, de keservesen és néha már én is. Eddig jobb volt a "széljárása", egyre hasfájósabb, ahogy telnek a napok. Már aludni sem tud emiatt.
2010. febr. 8. 17:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia! Van otthon köményed? Főzz le egy kis teát. 2dl vízbe teáskanál kömény! Holnap meg vegyél édesköményt ánizst. Nálunk ez vált be legjobban.
2010. febr. 8. 17:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Van direkt szélhajtó teakeverék babáknak. Gyógyszertárban bővebb felvilágosítást kapsz. Nekem az vált be.
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekünk az infacol vált be.Nagyon sok puki volt töle.
 4/14 anonim ***** válasza:
szia mi 3 hónapos koráig szenvedtünk ezzel mindent kipróbáltunk ami csak létezik a homeós bogyók használtak egyedül illetve a görcsoldó amit a gyermek orvos adott kifejezetten erre való nem hazudok iszonyú időszak volt de túl vagyunk rajta és te is túl leszel kitartás!beszélj a gyermek orvossal és szerintem a homeós bogyók aranyat érnek
2010. febr. 8. 17:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk is az Infacol vált be, plussz ringatás, rázogatás esetleg próbáld meg, hagy az óra járásával megegyezően körkörösen simogatod a pociját, csak nagyon finoman, vagy csak tedd a kezed a pocijára. Nekünk ezek egyesével vagy kombinálva beváltak.

Jó babázást és nyugodt éjszakát Kívánok!

2010. febr. 8. 17:20
 6/14 anonim ***** válasza:
kitartás!a 10 hetesem ép most üvölt az ölemben.nekünk a kólikás tartás jött be egyedül.
2010. febr. 8. 17:25
 7/14 Bea24 ***** válasza:
Nagyon sajnálom a babádat. Mi is átéltük ezt és minden létezőt kipróbáltunk rá, de csak a Gripe Water segített, ami nem olcsó, úgy 2000Ft körül mozog az ára, ha jól emlékszem, de megéri. Kitartás és sok-sok türelem kell, és az, hogy Te is megnyugodj, én is tiszta ideg voltam, és ez csak rosszabb volt tőle a helyzet. Nekünk a 3. hónapra múlott el, de úgy, mint a karikacsapás. Remélem nektek előbb fog. Még annyi, hogy mit eszik a babád? Anyatejes vagy tápszeres?
2010. febr. 8. 17:29
 8/14 anonim ***** válasza:

Kitartás!

Nekünk a Gripe water segített egy kicsit, de az csak 1 hónapos kórtól adható, meg a Normaflore kúra. A teák, torna, espumisan, infancol nem. Fokozatosan lett egyre jobb, a 3-ik hónapra elmúlt, de az eleje nagyon kemény volt. Kitartás!

16 hetes kislány anyukája

2010. febr. 8. 17:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Szopizik is és pótlásként Beba aktív start tápszert írt fel a doki a kórházban, ezt kapja, ha még éhes a szopi után. 30-50g szopik (ennyi van), ha nem alszik be akkor kap pótlást. Ha nem tudom felébreszteni, akkor sűrűbben szopizunk.
2010. febr. 8. 17:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha szoptatod fontos az is hogy mit eszel, olyat ne ami felfúj. 2 lányom van és mind a 2 hasfájós volt. Nálunk igazából semmi sem segített, akkor volt puki ha a lábait felhúzva tornáztattuk. De a varázslatos 3.hónap után szinte egyik napról a másikra megváltozott a helyzet.

Te azért próbálgazsd ezeket, hátha valamelyik beválik: édeskömény tea, infacol, espumisan, homeós dolgok. És sok torna!!!!!

És még egy javaslat: tapasztalatom szerint nem szerencsés párosítás az anyatej és a tápszer egyszerre.!

Sok kitartást kívánok.

2010. febr. 8. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!