Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni, megszakad a...

Mit lehet tenni, megszakad a szívem, annyira fáj az 1 hetes babám pocija?

Figyelt kérdés
Vettünk ma Espumisant, minden 2. etetéskor kapott 10 cseppet (eddig 2 etetés előtt), de nem tapasztaltunk eddig javulást. Tornáztattam is, de semmi puki, csak sír, de keservesen és néha már én is. Eddig jobb volt a "széljárása", egyre hasfájósabb, ahogy telnek a napok. Már aludni sem tud emiatt.
2010. febr. 8. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekünk csak a lajhár-tartás vált be, plusz simogattam körkörösen a hátát.
2010. febr. 8. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Én adtam neki az infakolt, meg ittam a laktoherb teát, azon rajta van, hogy segít a baba emésztését.
2010. febr. 8. 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:
SZia! Nekünk infacol, espumisan nem vált be. gyógyzsertári doki által felírt görcsoldó és homeopátiás Chamomilla 9CH golyócskák naponta 3szor 1 szem pár csepp vízben feloldva használt. Illetve nem tudom milyen anyagi körülméyek között vagytok. Mi vettünk egy rezgős bölcső hintát, ami újszülött kortól 9kg-ig használható (fisher price). Abban hatalmasakat aludt... Sajnos volt olyaan nem egyszer, s nem kétszer, hogy a kezemben is üvöltött... Semmi nem volt jó, egyedül a hintában nyugodott meg. Ott több órát is tudott aludni napközben. És kitartás, tudom miről beszélsz, az én fiam hasfájása a 3. hónapban múlt el. Bár ha olyat eszem (káposzta, gomba) akkor a mai napig fáj a pocija. (még mindig anyatejes, naponta 4szer szopzik, bűr már lassan 8 hónapos) Kitartás!!!!!!!!!!!
2010. febr. 8. 23:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, mert aludna szegény, de a hasfájása miatt nem tud és én sem. Eddig 3,5 órákat aludt éjfél és reggel között, most meg csak kettőt, de azt is időnként végig nyöszörögte, vagy tornáztatni, símogatni kellett. Megnézem ezt a rezgőt, köszi.
2010. febr. 9. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!